Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ-φωτογραφιες για γνωση και συμωρφοση....!!!!!!!!

         Νέα στοιχεία από τις χωματερές του Καπανδριτιου

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος,έχουν εντολή από το γραφείο του Υπουργού,όχι μόνο να εξακριβώσουν
τα καταγγελλόμενα σε σχέση με την αποκατάσταση της χωματερής του Καπανδριτιου,αλλά και τον έλεγχο και σε ιδιωτικές παράνομες χωματερές-επιχωματώσεις και σε άλλα σημεία του Καπανδριτιου.
Δημοσιεύω σήμερα δυο φωτογραφίες από το φάκελο της ερευνητικής ομάδας,που κατατέθηκε στο Γραφείο του Υπουργού.
Είμαι σίγουρος .......ότι δεν εμπλέκεται κανένα μέλος από το απερχόμενο κοινοτικό συμβούλιο........!!!!!!!!!!!!
Σε λίγες μέρες σειρά έχουν τα ρέματα...........!!!!!!!!!
Προκαλούν και επιμένουν να ξύνονται στη "γκλίτσα του τσοπάνη"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
APO XALKIS

Η κριτική πάντα ενοχλούσε τους δημάρχους, ιδίως όταν ήταν οξεία. Ταυτόχρονα, ένα ισχυρό επικοινωνιακό τοπικό σύστημα στον Αυλώνα βασισμένο σε μικροπολιτικές συνταγές προσπαθούσε πάντα να κάνει το μαύρο άσπρο, επιχειρώντας να…αποκρύψει οτιδήποτε που εξέθετε το ίματζ του δημάρχου Σύρμα Αγγελή.. Τα έχουμε ζήσει εδώ στον Αυλώνα, ιδίως όσοι βρεθήκαμε να στοχοποιούμαστε για την κριτική μας σε πράξεις ή παραλείψεις δημοτικών αρχών.
Δεν μας απάντησε όμως ποτέ ο πρώην Δήμαρχος Αυλώνα Σύρμας Αγγελής γιατί τον ενοχλούσε η Κριτική;
Αφού τα οκτώ χρόνια που Διοικούσε τον Αυλώνα ποτέ δεν υλοποίησε το προεκλογικό του πρόγραμμα. Γιατί λοιπόν εκνευρίζεται με την κριτική που του γίνεται;

13 Οκτωβρίου 2011 9:45 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ…..ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΠΠΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΧΩΡΟΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ..... ΟΙ ΚΑΤΩΘΟΙ:
1)ΤΣΕΚΡΕΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
2)ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3)ΛΕΚΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
4)ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
5)ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΚΑ
6)ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
7)ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
8)ΑΡΜΥΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 'ΟΡΑΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ' ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΨΗΛΑ....!ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ....

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΙΚΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Τα τοξικα αποβλητα ειναι πλεον στη ζωη μας επειδη καποιοι επελεξαν να κανουν μπιζνες με την ζωη και την υγεια μας .
Με ευθυνη συγκεκριμενων ανθρωπων ,πνιγμενους στην ματαιοδοξια,ο Ωρωπος υποβαθμιζεται και ταπεινωνεται.
Αυτο που πρεπει να προσεξουμε τωρα,αφου ειναι βεβαιο οτι οι υπαιτιοι θα διαβουν το δρομο της δικαιοσυνης,ειναι τα 'ξυλινα' ραδιενεργα καταλοιπα χαμερπειας και αθλιοτητας ,που αφηνουν πισω .
Αυτα δηλαδη που εχουν τον καρκινο της ματαιοτητας μεσα τους και θελουν να τον μεταδωσουν στην κοινωνια μας.
Στον χρονο της μεγαλης αποκαλυψης αυτοι προσπαθουν να βλαψουν παλι την Δημοτικη αρχη ,σαν να εθαβε αυτη και οχι οι 'εργοδοτες' τους τα τοξικα .
Ως εδω.
Μηπως ειναι η ωρα να τους 'θεραπευσουμε';

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 'ΑΣΩΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΥΡΜΑ ΑΓΓΕΛΗ ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο Τσακωνας με τον Κιουση ,τι κωλοτουμπα ηταν αυτη που εκαναν στο θεμα του βιολογικου.

Ο μεν Κιουσης ελεγε τοσο καιρο οτι θα δεχοταν να γινει και διπλα στο σπιτι του και οταν ηρθε η ωρα να ψηφισει ειπε να μην γινει καθολου.
Να ειναι καλα ο Ξυλος που τον καθοδηγησε στο διαλειμα της συνεδριασης.

Ο αλλος ο Τσακωνας, ολους τους μηνες αυτους φοβοταν να μην χαθει το εργο και στην ψηφοφορια ,ψηφισε να μην γινει.

Ειναι τρελοι αυτοι οι Ρωμαιοι.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ.
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ .ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΕΣΜΕΝΑ.

'ΞΥΛΟ' ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

NTENIS | Οκτωβρίου 16, 2011 στις 21:11 | Απάντηση ΒΡΕ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΟΣΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ; ΟΠΟΥ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΤΙ ΠΑΤΑΣ ΑΣΧΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..ΓΑΡΓΑΡΑ..ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ..ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΧΟΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΧΙΜΟ'ΛΑΓΩΝΙΚΟ-ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ' .
ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟ -ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ-ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
'ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ.'
'ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.'
'ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΡΙΟ.'
'ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.'
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ.
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;

ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ.
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΧΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ.
ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ,ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ 'ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ'.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ 'ΛΑΓΩΝΙΚΟΥ 'ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ 'ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ' ΤΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 'ΚΥΝΗΓΟΙ'ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.
ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ..'ΚΡΥΨΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ','ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ' 'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ' ΜΟΥ .

ΥΓ.1 ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΠΛ

Ανώνυμος είπε...

Ομιλεί ο κύριος Γαβριήλ, για συλλογικές και κοινωνικές διαμαρτυρίες, κατηγορώντας των πρόεδρο του λιμενικού ταμείου. Και ήταν το κατάστημα του με άλλα τρία στον Ωρωπό, που παρέμεινε ανοικτό, την ημέρα που όλη η Ελλάδα, και τα καταστήματα της περιοχής, είχαν καθολική συμμετοχή στην απεργία, συμμετέχοντας στον αγώνα, που δίνουμε όλοι μας για την επιβίωση μας. Δια του αντιπροσώπου του και αγαπημένου του εξαδέρφου και συνεταίρου , έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του, όλους τους συναδέλφους, αποδεικνύοντας περίτρανα για μια ακόμα φορά, πως ότι πιθανόν θίγει τα προσωπικά του και την τσέπη του, είναι εχθρικό προς τον ίδιο και το περιβάλλον του. Αυτός λοιπόν ήταν ο μοναδικός λόγος που μπήκε στον κόπο να αντιδράσει, για το ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ που είχε στήσει στην παραλία, θεωρώντας κτήμα και ιδιοκτησία του, τον εν λόγω χώρο.

Και χωρίς ντροπή, το λειτουργεί ακόμα και σήμερα, αδιαφορώντας για τα πάντα και τους πάντες, την στιγμή που όλοι οι επαγγελματίες έχουν απομακρύνει τις κατασκευές τους, και έχουν εναρμονιστεί με τις οδηγίες του λιμεναρχείου, αυτός στα «πλαίσια συνεργασίας και επαγγελματισμού», που επικαλείται, όποτε τον συμφέρει, συνεχίζει ακάθεκτος να προσβάλει το δημόσιο περί δικαίου αίσθημα, τον ανταγωνισμό, την συναδελφικότητα, και όλους τους επαγγελματίες.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.ΓΑΒΡΙΗΛ.

Ανώνυμος είπε...

εδω ο κοσμος χανεται και ο βορεια της αττικης χτενιζεται

oropos21 είπε...

Νέο Μπλογκ

oropos21
Ζούμε καθημερινά στον Ωρωπό


www.oropos21.wordpress.com

ευρυνόμη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ευρυνόμη είπε...

Αρκετά με τόν Κάλαμο δέν νομίζετε κύριε Οικονομάκο;

evrinomi.blogspot.com

ευρυνόμη είπε...

Η ηθική έχει τις ρίζες της κοριτσάκι;

evrinomioropou.blogspot.com