Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Χαθηκε εργο....."ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ"......ακουσον...!!!ακουσον...!!!προυπολογισμου 989.455ΕΥΡΩ της "νοικοκυρας Κελιδου"

Δημοσιεύω σήμερα,"έγγραφη-καταγγελία" του Πανελληνίου Συνδέσμου Ανωνύμων Τεχνικών Εταιρειών με ημερομηνία 18/6/2010 κατά της Κοινότητας Καπανδριτιου με κοινοποίηση μάλιστα  σστον υφυπουργό ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ κ.Μαγκριωτη.Η καταγγελία αφορά την άρνηση της κοινότητας Καπανδριτιου να τους χορηγήσει τεύχη δημοπράτησης έργου,ώστε να τα αναπαραγάγουν οι ίδιοι,με δική τους δαπάνη.Μέχρι εδώ ,όλα !!! καλά!!!!!!!.
Διαβάζοντας όμως το έγγραφο με προσοχή θα διαπιστώσετε ότι αφορά προκήρυξη για τις 22/6/2010 δημόσιου διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του έργου"ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ"προϋπολογισμού 989.455 Χιλ.ευρώ.
Επειδή μέχρι και σήμερα έχω την εντύπωση πως τέτοιο έργο δεν υπάρχει στην περιοχή,και τα χρήματα είναι πάρα πολλά,επίσημα ο Δήμος όσο και οι Πρόεδροι των σχολικών επιτρόπων να ψάξουν το χαμένο έργο της "νοικοκυράς".
Θα υπάρξει βέβαια και συνέχεια..........!!!!!!!!!.Στο διάστημα αυτό, αν κάποιος γνωρίζει κάτι ......θα δοθεί.......και αμοιβή...!!!!!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

telika milame gia megali kseftila i kir mikokira kai o nikokiris adiproedros tis

Ανώνυμος είπε...

την κλικα του Αυλώνα με τον δασικο υπαλληλο τους μηχανικους τον υπαλληλο της δεη ολοι απο τον αυλώνα ποιος θα την βγαλει στην επιφανεια και με την συγκαταθεση συνεταιρισμου.

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνει ο λύκος για την χωματερή τού καλάμου;
Οτι οι πρώην ή έχει βάλει κάποιο άλλο γουρουνάκι να την διαχειρίζεται και βλέπουμε;
Το παραμύθι καλό αλλά ξέρω ένα πού τον λύκο τον έκαναν λαγό ποιό γρήγορο από τον πέππα.