Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγαλο εργο...... απο τον "Αθλητικο Οργανισμο του πρωην Δημου Αυλωνα"!!!!!!!!!!


 Ότι πετάει......και ότι κολυμπάει..!!!! πάνω από τον Αυλώνα!!

Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω.........επί τέλους.....και μια άριστη διοικητική πράξη ενός ΝΠΔΔ του πρώην Δήμου ΑΥΛΩΝΑ.
Ομόφωνα το Διοικητικού Συμβούλιο του Αθλητικού Οργανισμού Αυλώνα με την υπ αριθμ 1/20011αποφαση του στις 14 Ιανουαρίου 2011και σε απόλυτη απαρτία "νομιμοποιεί και απαλλάσσει τους υπόλογους από κάθε ευθύνη -εγκρίνει τυχόν υπερβάσεις των πιστώσεων,όπως περιγράφεται στον απολογιστικό πίνακα για το έτος 2010".
Αγαπητοί μου φίλοι από τον Αυλώνα,επειδή στην αριθμητική δεν τα πάμε και όλοι τόσο καλά..... και αφού γνωρίζεται όλοι,ότι πίσω από κάθε αριθμητική δαπάνη πρέπει να υπάρχει και τουλάχιστον
το αποτέλεσμα αυτής...."κοινωνική προσφορά",θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σας,αφού για ένα ολόκληρο έτος δαπανήσατε το "γελοίο"ποσό των 173.942,66 Χιλ. ευρώ να αναφερθείτε αναλυτικά στο κοινωνικό σας...έργο !!!!!!..
Είμαι βέβαιος,ότι θα ανταποκριθειται άμεσα.......απαριθμώντας τις μεγάλες..... σας κοινωνικές  παρεμβάσεις στη κοινωνία του Αυλώνα!!!!.
Θέλω εδώ να επισημάνω,ότι σίγουρα δεν έχετε καμιά σχέση με
τις σχολικές επιτροπές του Αυλώνα.Ελπίζω τουλάχιστον ότι οι σχολικές επιτροπές του πρώην Δήμου Αυλώνα να μην σας έχουν κάνει .....μαθήματα διαχείρισης...!!!!!



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο βορεια της αττικης βγαλε ολα τα απλητα για τον δημο αυλωνα υπο την διοικηση του συρμα στην φορα. βγαλτα για να δουν οι αυλωνιτες τι λαμογιο ηταν ο συρμας με το επιτελειο του. βγαλτα για να δουν ποσα εφαγαν μαζι με την νυφη του την μαρικα με τα ξαδελφια του και τις κουμπαρες που ειχε στο δημοτικο συμβουλιο.
στον αυλωνα το μονο που εχουν μαθει ειναι να τα παιρνουν μερικοι και ολοι να τους χειροκροτουν. οπως π.χ ο δασικος στο καπανδριτι με παμπολες μιζες απο αυλωνα ο ηλεκτρολογος που δουλευει στην δεη ωρωπου με παρα πολλες μιζες απο τον αυλωνα ειναι και αυτος. αυλωνιτες σας εχουν πεθανει στις μιζες ολοι αυτοι και εσεις μιλια.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον κ. 3:51

Πριν βγάλεις συμπέρασμα για τα δήθεν άπλυτα του πρώην δημάρχου, καλό είναι να μάθεις πρώτα ποιός τα γράφει.

Δεν έχεις παρά να πας στο χωριό του. Εκεί ρωτώντας θα μάθεις τι σόι λουλούδι είναι ο κ. Κώστας.. Απ´ αυτά που θα σου πούνε θα διαπιστώσεις ότι οι κατάδικοι του Κορυδαλού φαντάζουν αγγελούδια μπροστά του.

Θα μάθεις επίσης ότι είναι το πρώτο βιολί του Βασιλάκη. Ελπίζω αυτό και μόνο να σου δώσει την εξήγηση γιατί τα έχει βάλει με το Σύρμο.

Ανώνυμος είπε...

boriattika-ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον 5:31
τα ερωτηματα σε σχεση με τη διαχειρηση του "Αθλητικου Οργανισμου Αυλωνα" ειναι νομιζω ευλογα και δεν νομιζω οτι το δημοσιευμα εκθετει τον πρωην Δημαρχο,αλλα τους υπογραφοντες.
Οι προσπαθειες καποιων,να συνδιασουν την παρουσια του blog με συγκεκριμενα προσωπα,ανεξαρτητα την οποια διαδρομη τους,
ειναι ατυχεστατη.
Θα παρακαλεσω να κρινετε η ουσια του θεματος.Η λασπη στον ανεμηστηρα ειναι.η παγια τακτικη
αποπροσανατολισμου.!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 5.31 εσυ μπορεις να μας πεις γιατι υποστηριζεις τον συρμο οπως γραφεις; μπας και εισαι στην ιδια κλικα;

Ανώνυμος είπε...

GIA TO POYLMAN TO ANASFALISTO GARGARA E.AYTO POY STON AYLVNA TA PHRE OLA SVARNA.TOY POLIDENDRIOY..E.E.E.E.E.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!!! www.oroposavrio.blogspot.com