Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Αγαπητε Δημαρχε Ωρωπου.........για τελευταια φορα...!!!


Αγαπητέ Γιάννη Οικονομακο,έχουν περάσει εννέα μήνες από την ήμερα,που ο συνδυασμός "Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό"με αίτημα του και ημερομηνία 07/01/2011,το οποίο πρωτοκολλήθηκε στην Δημοτική Κοινότητα Καπανδριτιου επιθυμούσε επίσημη ενημέρωση για συγκεκριμένα θέματα (αναφέρονται στα δυο έγγραφα).Επειδή μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει καμία απάντηση από κανένα αρμόδιο τμήμα του Δήμου ,θα παρακαλεσω την άμεση απάντηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Κύριε δήμαρχε,είμαι σίγουρος ότι έχετε πλέον την ανάγκη να απεμπλακείτε από διάφορους συμψηφισμούς στα πλαίσια της αυτοδιοικητικής αλληλεγγύης με τους πρώην αυτοδιοικητικους παράγοντες της περιοχής και μάλιστα φάνηκε αυτό,στη τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής όταν για πρώτη φορά ,συνεπικουρούμενος από το Δντη Οικονομικών του Δήμου καταγγείλατε αμέλειες και παραβάσεις από την "νοικοκυρά" του Καπανδριτιου.Κύριε Δήμαρχε για τελευταία φορά σας υπενθυμίζω,ότι τόσο εσείς προσωπικά όσο και οι υπάλληλοι το Δήμου έχετε ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες όταν δεν απαντάτε σε αιτήματα δημοτών,όπως προβλέπετε από το νόμο.Κύριε δήμαρχε,έχετε λόγους να θέλετε συγκάλυψη αυθαιρεσιων;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

exi giati theli na kalipsi tis dikes tou

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κώστα,
Απ´ ότι φαίνεται η νοικοκυρά σας έχει γίνει μόνιμος εφιάλτης. Και δικαίως βέβαια, αφού είναι η μόνη με καθολική αποδοχή. Φαντάσου τι έχει να γίνει ´αν ασχοληθεί ξανά με τα κοινά.
Πανικός

Ανώνυμος είπε...

boriattika:απαντηση στον 7:46
ερχονται βροχες.....ερχονται μπορες.....!!!
ερχονται πεζοδρομια....ερχονται ποδηλατοδρομια..
ερχονται καταλογισμοι και δικαστικες ερευνες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΝΟ ΠΙΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι απλά και χωρίς περίσσια σκέψη ο ανδρειωμένος αντιδήμαρχος Δημήτρης ζήτησε για λόγους ταπεινούς και ηθικούς, την έκπτωση του συμβούλου Παναγιώτη.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο λεβέντης αντιδήμαρχος Δημήτρης είχε τους λόγους του για την καρατόμηση του συμβούλου Παναγιώτη όμως, τι ήξερε και τι έκανε γι αυτό ο Δήμαρχος Γιάννης;

Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και από αυτές, μπορείτε να επιλέξετε τη μια άντε το πολύ δυο ή εν πάση περιπτώσει, όποια σας βολεύει.

Εικασία 1η. Ο Δήμαρχος Γιάννης, δεν γουστάριζε τον σύμβουλο Παναγιώτη γι αυτό υπέβαλλε στον αντιδήμαρχο Δημήτρη να βρει τρόπο ώστε να εξοντώσει τον σύμβουλο Παναγιώτη.
Άρα, ο δήμαρχος Γιάννης αποδεικνύεται ιντριγκαδόρος και μηχανορράφος οπότε,
είναι ακατάλληλος γι αυτή τη θέση.

Εικασία 2η. Ο Δήμαρχος Γιάννης, γουστάριζε τον σύμβουλο Παναγιώτη αλλά “δεν” γνώριζε τι έπραττε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης εναντίον του συμβούλου Παναγιώτη.
Ως εκ τούτου, ο δήμαρχος Γιάννης είναι βλάξ οπότε, είναι ακατάλληλος γι αυτή τη θέση.

Εικασία 3η. Ο Δήμαρχος Γιάννης, δεν γουστάριζε τον αντιδήμαρχο Δημήτρη αλλά δεν εύρισκε τρόπο να τον απομακρύνει για να φέρει στη θέση του, τον σύμβουλο Παναγιώτη ή και κάποιον άλλον.
Έτσι, ο δήμαρχος Γιάννης έπεισε τον αντιδήμαρχο Δημήτρη ότι μπορεί να εξοντώσει τον σύμβουλο Παναγιώτη γνωρίζοντας εκ προοιμίου ο Δήμαρχος Γιάννης ότι με αυτό τον τρόπο, θα καιγόταν ο αντιδήμαρχος Δημήτρης.
Κατά συνέπεια, ο δήμαρχος Γιάννης αποδεικνύεται διεστραμμένος και δολοπλόκος οπότε, είναι ακατάλληλος γι αυτή τη θέση.

Η επιλογή των συμπερασμάτων είναι δικής σας υπόθεση ωστόσο, ο ΚΑΛΑΜΟΣ παίρνει πάντα αυτό που του αξίζει οπότε, μπορεί να “καυχιέται” για την παλληκαροσύνη και τη λεβεντιά των δικών του κοτζαμπάσηδων.
Προσήκον και το αρχαίο γνωμικό:
«Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος».
Για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά.