Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Φωτιές.....αστυνομοκρατία και ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου.


 Δύο χρόνια διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και το Ελληνικό Κράτος μετασχηματίζεται σε ένα αστυνομικό καθεστώς. Η αστυνόμευση επεκτείνεται σε κοινωνικούς, φυσικούς και οικογενειακούς χώρους που ήταν προστατευμένοι μέχρι και σήμερα απο τη βαναυσότητα αυτού του μηχανισμού καταστολής. Η αστυνομία το 2021 διαπνέεται και δρά με μια ιδιότυπη λογική παρακράτους. Αλώστε στην χώρα μας το παρακράτος αποτελεί το κρυφό χέρι του κρατικού μηχανισμού, καθώς συμπυκνώνει την επιβίωση ενεργών πυρήνων ακροδεξιού εμφυλιοπολεμικού προσανατολισμού, μακεδονομάχους και τώρα τελευταία αρνητές του εμβολιασμού.

Θέλω να συγχαρώ δημόσια τον Αντιδήμαρχο Καπανδριτίου Χρήστο Τρομπούκη για τα άριστα δημοκρατικά του αντανακλαστικά γιατί τα γραφόμενα του έχουν πολλή μεγαλύτερη αξία ως πρώην ταξίαρχος.

Χρήστος Τρομπούκης

Ο Υπουργός τα κατάφερε το ζητούμενο είναι να είμαστε ξύπνιοι ....χτυπάμε πόρτες..εισβάλουμε σε αυλές..απειλούμε τον κόσμο που νιώθει στο πετσί του το ελειμα οργάνωσης...τρομοκρατούμε κατοίκους πώς αν δεν υπακούσουν στίς τραγικές εντολές θα συλληφθούν... άγνοια πραγματικότητας επιχειρησιακή ανεπάρκεια..
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ
 Κ.ΧΑΡΔΑΛΙΑ ..η ώρα είναι 05:30 εμείς βρισκόμαστε στις "επάλξεις " δεν έχουμε ανάγκη να μας το υπενθυμίζουν κουνώντας το δάχτυλο κεροσκόποι που διαχειρίζονται τις ζωές μας ..το ελάχιστο πέραν τον ποινικών ευθυνών.."έγκλημα τελούμενο δια παραλείψεως " είναι μία παραίτηση ..
.




Δεν υπάρχουν σχόλια: