Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Οι αγροτικοί-δασικοί δρόμοι και ο Γιασημάκης κάνει το "κουτό"..."κουτός" δεν είναι...άρα!!!!!!


Με τον αγαπημένο τρόπο της ανάθεσης, ο Γιασημάκης στις 31 Μαίου 2021 με την υπ. αριθμό 168 αποφάσισε έστω και καθυστερημένα τον καθαρισμό των αγροτικών -δασικών δρόμων Καπανδριτίου-Πολυδενδρίου (προνοητικός) με το ποσό των 24.550 χιλιάδων ευρω υλοποιοώντας- εφαρμόζοντας την υπ. αριθμό 09/2021 μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Στις 16 Ιουλίου με αίτηση μου προς το Δήμο Ωρωπού με αριθμό πρωτοκόλλου 16414/2021,ζήτησα(το δημοσιεύω) αντίγραφο της μελέτης. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχω πάρει αντίγραφο της μελέτης να δω που στο διάολο έχουν γίνει ή θα γίνουν αυτοί οι δρόμοι.

Η αδιαφορία και η απαξία του Γιασημάκη στη χορήγηση αντιγράφου της μελέτης μετά απο σαράντα μέρες είναι παράβαση καθήκοντος......."Πρόσβαση σε έγγραφα Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα, ύστερα από γραπτή αίτησή του, να λαμβάνει γνώση των διοικητικών εγγράφων. Ως διοικητικά έγγραφα νοούνται όσα συντάσσονται από τις δημόσιες υπηρεσίες, όπως εκθέσεις, μελέτες, πρακτικά, στατιστικά στοιχεία, εγκύκλιες οδηγίες, απαντήσεις της Διοίκησης, γνωμοδοτήσεις και αποφάσεις.Η χρονική προθεσμία για τη χορήγηση εγγράφων ή την αιτιολογημένη απόρριψη της σχετικής αίτησης του πολίτη είναι είκοσι (20) ημέρες.

Έχει κάποιο λόγο και κάνει το "κουτό¨;;;;;γιατί "κουτός" δεν είναι!!!!Για να δούμε τώρα που κάηκε ο τόπος και σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά διαπαραταξιακή επιτροπή για την πρόοδο των αναθέσεων για τη συντήρηση και καθαρισμό αγροτικών και δασικών δρόμων θα το κάνει δεκτό;;;;;;;;Και βέβαια θα το κάνει!!!!!!Καί βέβαια θα πάρω αντίγραφο της μελετης!!!!!Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!!!!!!

Γιασημάκη,αμ έπος αμ έργον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti fonazete?? eseis ton stirixate kai egine dimarxos...

Ανώνυμος είπε...

ESEIS TON STIRIXATE KAI EGINE DIMARXOS NA TON XERESTE