Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Ρε Γιασημάκη ΜΌΝΟ ΓΙΑ "ΝΕΚΡΟΘΆΦΤΗΣ" κάνεις.

 Γιασημάκη μετά την βάπτιση σου  στην αυλή του Μητσοτάκη τώρα εισπράττεις τα γραμμάτια. Το κακό είναι ότι αυτό το σχέδιο ετοιμότητας με την ονομασία "Δια Πυρός 2021" έγινε  ο τάφος του τόπου μας ....... "Νεκροταφείο 2021" και εσύ καμαρωτός "νεκροθάφτης" μαζί με συρφετό που σε τριγυρίζει.........πάντος όχι για πολύ. Έχεις ημερομηνία λήξης...κονσερβούλα ΣΒΑΝ!!!!!!!

Και κάτι άλλο αυτός ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας βρέθηκε;;;;;;


Επειδή τα γραπτά μένουν: Απόσπασμα απο  δημοσίευμα Documento 

".......Στις 10 Ιουνίου ο Ν. Χαρδαλιάς παρευρέθηκε στη «μεγάλη άσκηση ετοιμότητας δασοπυρόσβεσης» στη Δροσοπηγή Αφιδνών του Δήμου Ωρωπού. Με βάση όσα προηγήθηκαν αυτή την εφιαλτική εβδομάδα, η ανάρτηση του «γαλάζιου» δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη θα μείνει στην ιστορία: «Ο Δήμος Ωρωπού φιλοξένησε σήμερα στη Δροσοπηγή Αφιδνών τη μεγάλη άσκηση ετοιμότητας δασοπυρόσβεσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την ονομασία “Διά Πυρός 2021”, παρουσία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κόκκαλη, του Αρχηγού του Π.Σ. Στέφανου Κολοκούρη και υψηλόβαθμων στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, της ΕΛ.ΑΣ., του Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας». Βέβαια, τι δουλειά είχε εκεί ο περιφερειάρχης, που κατά δήλωσή του δεν έχει καμία ευθύνη για τις φωτιές αλλά γνωρίζει όσο λίγοι πώς να στήνεται με φωσφοριζέ γιλέκο για μια αναμνηστική φωτογραφία στις φλόγες, αποτελεί ερώτημα που παίρνει τη μορφή δυσεπίλυτου γρίφου.Οντας στην πρώτη γραμμή της… επικοινωνίας, ένα μήνα νωρίτερα είχε βρεθεί πάλι στον Δήμο Ωρωπού για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Ο δήμαρχος Ωρωπού έδινε και πάλι ανταπόκριση, αυτήν τη φορά για την εξίσου καμένη πλέον Ιπποκράτειο Πολιτεία: «Για πρώτη φορά εκτελούνται έργα αντιπυρικής προστασίας, ανοίγονται αντιπυρικές ζώνες και εκτελούνται έργα καθαρισμού. Επίσης μεταβήκαμε και σε άλλα σημεία με τον Νίκο Χαρδαλιά στην ευρύτερη περιοχή και συζητήσαμε το πλάνο δράσης για το επόμενο διάστημα καθώς και για το ενδεχόμενο ενίσχυσης των δεξαμενών νερού και αντλιοστασίων αλλά και τη διάνοιξη της οδού Ρέρας ως εναλλακτική έξοδο διαφυγής. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση πυροπροστασίας στην Ιπποκράτειο και είναι μόνο η αρχή. Σειρά θα πάρουν και άλλες περιοχές του δήμου"

 μας». αντιπυρικής προστασίας, ανοίγονται αντιπυρικές ζώνες και εκτελούνται έργα καθαρισμού. Επίσης μεταβήκαμε και σε άλλα σημεία με τον Νίκο Χαρδαλιά στην ευρύτερη περιοχή και συζητήσαμε το πλάνο δράσης για το επόμενο διάστημα καθώς και για το ενδεχόμενο ενίσχυσης των δεξαμενών νερού και αντλιοστασίων αλλά και τη διάνοιξη της οδού Ρέρας ως εναλλακτική έξοδο διαφυγής. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση πυροπροστασίας στην Ιπποκράτειο και είναι μόνο η αρχή. Σειρά θα πάρουν και άλλες περιοχές του δήμου μας».

εκτελούνται έργα αντιπυρικής προστασίας, ανοίγονται αντιπυρικές ζώνες και εκτελούνται έργα καθαρισμού. Επίσης μεταβήκαμε και σε άλλα σημεία με τον Νίκο Χαρδαλιά στην ευρύτερη περιοχή και συζητήσαμε το πλάνο δράσης για το επόμενο διάστημα καθώς και για το ενδεχόμενο ενίσχυσης των δεξαμενών νερού και αντλιοστασίων αλλά και τη διάνοιξη της οδού Ρέρας ως εναλλακτική έξοδο διαφυγής. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση πυροπροστασίας στην Ιπποκράτειο και είναι μόνο η αρχή. Σειρά θα πάρουν και άλλες περιοχές του δήμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: