Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Ο Γιασημάκης,ο Δήμας και ο Νερουλάς αντί να σκύψουν το κεφάλι, βγάζουν και γλώσσα

  Άξιοι,η μόνη έγνοια σας στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ήταν και είναι να μην ακουστεί τίποτα κακό για το Μητσοτάκη και την κυβέρνηση των "αρίστων".Σε αυτό πήρατε άριστα!!!!!Τι και αν κάηκε η ωραιότερη περιοχή της Βόρειας Αττικής;;;Τι και αν καταστράφηκε η ζωή εκατοντάδων συγχωριανών μας;;Ζήτω η Νέα Δημοκρατία, όλοι μαζί μπορείτε τώρα  χωρίς ντροπή να αναφωνήσετε: ζήτω ο Μητσοτάκης!!!!Ρε ξεχάσετε που φωνάζατε και οι τρείς μαζι "καλίτερα παπάκι παρά το Μητσοτάκη"!!!Εγώ έτσι σας γνώρισα.

Όσοι έχουν ευθύνη ας μην προκαλούν, με δηλώσεις-τοποθετήσεις αυτοθαυμασμού. Μην προσπαθείται για προσωπικούς σας λόγους να καλύπτεται της εγκληματικές ευθύνες μιας ανίκανης κυβέρνησης. Και το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό τι έγινε;;;;γίναμαι γενίτσαροι;;;;;;;Κρυφά ταλέντα και οι τρείς.

Οι άριστοι

Αν όλα έγιναν καλά ρε καλόπαιδα, γιατί κάηκε ο τόπος μας. Ποιος φταίει;;;;;;Ο Παναγής απο τα Μέγαρα;;;Αυτό το ερώτημα θα το απαντήσει κάποιος εκ των "αρίστων" του Δήμου

Ο μοναδικός που δεν έχει ευθύνη είναι ο Αντιδήμαρχος Αφιδνών και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, ο κ.Δήμας.Είχε προειδοποιήσει όλους.....να τι έγραφε στίς 5 Απριλίου ....." Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, και για την κάλυψη των άμεσων άναγκών κάθε νοικοικυριού κρίνεται απαραίτητη η ὐπαρξη δεξαμενής ύδατος, της οποίας η χωρητικότητα σε νερό θα είναι ανάλογη με την αναγκαία χρήση κάθε οικογένειας ανάλογα με τα μέλη αυτής, λαμβανομένου υπόψη ότι η διάρκεια της διακοπής σε κάθε περίπτωση θα είναι σχετικά μικρή."ΡΕ ΓΈΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Τώρα ξέρω τι περιμένετε το "μπαμπάκι" για τις αποκαταστάσεις για να ξεκινήσει ο χορός των αναθέσεων.


Και μία
υπόδειξη: Στη τηλεδιάσκεψη μην κάθεστε τόσο κοντά, γιατί μπορεί να κολλήσετε ψείρες. Αυτά τα συμπαθητικά έντομα πολλαπλασιάζονται στη Χαλκίδα αλλά τους αρέσει και ο Ωρωπός. Δια πάσα νόσο και πάσα μ@λ@κια τρέχουν στη Χαλκίδα....κρουνοί, αντλίες, γεννήτριες. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΨΕΙΡΕΣ!!!!!!!!!!!



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: