Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Η "Μοναξιά" στον Ωρωπό....αλλάξτε Γιατρό

Η μοναξιά που έχει περιέλθει η απερχόμενη Δημοτική αρχή  είναι ένα πρόβλημα που προκαλείται από σκέψεις και αισθήματα ανεπάρκειας,ατέλειας και ντροπής.
Οι πάσχοντες νιώθουν ότι πλέον είναι ζοφερές οι προοπτικές να δημιουργήσουν κοινωνικούς δεσμούς και να αποκτήσουν καινούργιες υποστηρικτικές σχέσεις στη κοινωνία.....τώρα μάλιστα που το πουλόβερ ξηλώνεται!!!!!!!!!!Συχνά υποφέρουν σιωπηρά και σε πολλές περιπτώσεις κρύβουν τη μοναξιά τους πίσω από ένα προσωπείο φυσιολογικότητας......υπάρχουν και οικονομικοί έλεγχοι και πρέπει να το παίζουμε άνετοι!!!!!!!!Παριστάνουν ότι χαρούμενοι,άνετοι,εξωστρεφείς και αισιόδοξοι,ενώ στη πραγματικότητα είναι ανασφαλείς και πως να μην είναι με τόσα θέματα ανοικτά.!!!!
Έχουμε τώρα και τον διαφημιστή,αυτός τους έμεινε.....πως είπες;;;;;;..."εφήμερους ενοίκους του Δήμου Ωρωπού".......ρε πας καλά;;;;;;μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρεις όλο το κουτί;;;;;;"ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ.
Να  τελειώσει η Πλάκα με τα σχολεία στο Καπανδρίτι
Δεν θέλω να σταθώ γιατί η άδεια οικοδομής έκανε 15 χρόνια να εκδοθεί,αυτό απο μόνο του σαν γεγονός τα λέει όλα.Αν αυτό δεν είναι ανικανότητα και ανεπάρκεια ,τότε τι είναι;;;;;;;;;
Τα έργα δεν γίνονται με ψείρες!!!!!αλλά με χρηματοδότηση,η οποία πρέπει να εξασφαλισθεί. Δυστυχώς ο "μπακάλης" δεν την εξασφάλισε(δημοσιεύω το απορριπτικό 27/3/2019 για να το χωνέψετε και μετά αλλάξτε γιατρό )Τη χρηματοδότηση του έργου την εξασφάλισε ο Γιώργος Γιασημάκης,δική του επιτυχία είναι και μάλιστα μέσα σε πέντε μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του κάτι που δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι σε 15 χρόνια.



Δεν υπάρχουν σχόλια: