Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Τάτσι Μήτσι Κότσι,η αντιπολίτευση στο Δήμο Ωρωπού

Χέρι-χέρι και σφιχταγγαλιασμένη η αντιπολίτευση στο Δήμο Ωρωπού.Η αντιπολίτευση θέλει και το λέει καθαρά και δυνατα¨:Δημοτική αρχή θα κάνεις αυτό που λέμε εμείς και όχι αυτό που έχεις προγραμματίσει και σχεδιάσει ....και μάλιστα με πρόσφατη λαϊκή εντολή!!!!!!!!!!
-Τι θα πετύχετε με αυτό;;;;Μόνο εμπόδια βάζετε.Δεν υπάρχει τίποτα εποικοδομητικό στην αντιπολίτευση σας.Αλλά αφού είστε σίγουροι,ότι είναι εποικοδομητικό αυτό που κάνετε,να πορευτείτε μέχρι τέλους και να κατεβείτε στις εκλογές και ως ενιαία παράταξη.
-Είστε μια γροθιά και έτσι θα έρχεστε στο Δημοτικό Συμβούλιο.Έπρεπε όμως και προεκλογικά να πείτε ότι κατεβαίνουμε χωριστά,όχι γιατί διαφωνούμε,αλλά  γιατί έχουμε και κάποιες φιλοδοξίες.Και επειδή είναι ένα ερώτημα αυτό,κάντετο στις επόμενες εκλογές. Αγκαλιά ο Δέδες με το Πούλο, αγκαλιά ο Χρυσούλας με τον Δευτεράντζα,αγκαλιά ο Μπιλίρης με τον Ανυφαντή,αγκαλιά ο Μιχάλης ο Χασιώτης με τον Ανδρέα το Λέκκα(το έχουν ξανακάνει στον Αυλώνα),αγκαλιά ο Πέππας με το Μίχα,μα η ποιο ζεστή αγκαλιά ο Ρούσσης με τον Καμπιώτη.....θερμαστής ο Οικονομάκος.
-Επειδή είναι καινούργια χρονιά θέλω να σας βλέπω χαρούμενους και ευτυχισμένους συνεχίστε έτσι δεν θέλω να χαλάσω τη χαρά σας.Θέλω να σας βλέπω ενωμένους και χαμογελαστούς ,ότι επιτέλους νικήσατε.
-Συνεχίστε σε αυτό το δρόμο,αλλά να ξέρετε το εξής:Εάν φτάσετε στο σημείο,η ενότητα σας,γίνει εμπόδιο σε αυτό το τόπο οι κάτοικοι θα σας πετροβολούν.Κρατήστε λοιπόν και ένα μέτρο σε αυτή τη συνεργασία σας και κοιτάξτε μέχρι που θα τη πάτε!!!!!!!!!!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια: