Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

"Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα" ο αντιδήμαρχος Καπανδριτίου...

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο απερχόμενος "ψεύτης" αντιδήμαρχος Καπανδριτίου,που φιλοξένησε η εφημερίδα Ασωπός αναφέρεται  σε δύο πολύ μεγάλα έργα."ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ"!!!!!!!!
1.Δημοτικό Σχολείο  και Νηπιαγωγείο Καπανδριτίου
......λέει ο "ψεύτης" του Καπανδριτίου !!!!!!!!........συγχρόνως έχει εξασφαλισθεί  η χρηματοδότηση του έργου 9.800.000 από το ΕΣΠΑ.....!!!!!"ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ για ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ!!!!
Τον διαψεύδει η ίδια η υπογραφή του και η πρόσφατη  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 301/2018 με εισηγητή τον απερχόμενο Δήμαρχο Ωρωπού............"εισηγούμαι την έγκριση παραχώρησης δικαιώματος στην εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ πρώην ΟΣΚ,να υποβάλει πρόταση χρηματοδότησης στο ΕΣΠΑ,να δημοπρατήσει και να κατασκευάσει τις σχολικές εγκαταστάσεις...!!!
Αφού δεν κατάφεραν να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος για  την κατασκευή των εκπαιδευτηρίων.....παλιά ιστορία....οι εργολάβοι περίμεναν με ανοικτό το στόμα.......εδώ κολλάει, ευτυχώς έγινε ο Καλλικράτης και αφού πέρασαν πέντε χρόνια πέταξαν το μπαλάκι  στη ΚΤΥΠ ΑΕ,να βρει τους πόρους και να κατασκευάσει το σχολικό συγκρότημα!!!!!τώρα που τελειώνει το ΕΣΠΑ!!!!!!!!!Σιγά μην τους ενδιέφερε το σχολείο.....η χρηματοδότηση τους ενδιέφερε!!!!!Οι εργολάβοι του 10% έμεινα με άδεια χέρια!!!!!!!!!!
2.Αποχέτευση ομβρίων Καπανδριτίου.
Κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα!!!!!!Το έργο χρηματοδοτήθηκε και κατασκευάζεται από τη Περιφέρεια Αττικής!!!!!!!Η ένταξη και η κατασκευή του έργου από τη Περιφέρεια Αττικής οφείλεται αποκλείστηκα στη Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και στους περιφερειακούς συμβούλους που την πλαισιώνουν. Το έργο δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής με ποσοστό έκπτωσης 63%....τέτοιες εκπτώσεις στο Δήμο Ωρωπού δεν υπάρχουν,εδώ υπάρχουν απευθείας αναθέσεις του10%...βλέπε ΒΑΡΥΚΟ!!!!!!
Για την ιστορία,η μελέτη του έργου ξεκίνησε το 2007 από την μηχανικό Λήδα Φωτοπούλου ....δεν κατάφεραν τότε να βρουν την απαιτούμενη χρηματοδότηση.......ευτυχώς γιατί οι εργολάβοι καραδοκούσαν!!!!επικαιροποιήθηκε η μελέτη τον Ιανουάριο του 2012 .Το αίτημα προς τον τότε περιφερειάρχη Αττικής κ.Σγουρό,δεν είχε την απαιτούμενη αποδοχή και  το έργο δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα έργων.
Αυτή η Μελέτη του 2007-2012 επικαιροποιήθηκε από την σημερινή διοίκηση της Περιφέρειες Αττικής και το έργο πλέον είναι πραγματικότητα!!!!!!!
Για την αποκατάσταση της αλήθειας!!!!!!!!




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ..
ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ !!