Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

"ΚΑΤΑΝΤΙΑ"...Ηθικός αυτουργός ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού

Σκωπτικός χαρακτηρισμός παλιού σαπιοκάραβου. Εκ του παλιού πλοίου «Κάντια» (=Κρήτη/Ηράκλειο στα βενετσάνικα), που εκτελούσε δρομολόγια Ηράκλειο-Πειραιάς κι έτρεμε ολάκερο.
Συνώνυμα: Σκυλοπνίχτης, μπανιέρα, ψαροκασέλα, παλιο-φελούκα, νεκρόκασα, οπιπί (=Ναυτικό αρκτικόλεξο: όρμος παροπλισμένων πλοίων) κ.α. Αγγλιστί: tub κ.α.


Ταυτοποίηση για συκοφαντίες μέσω διαδικτύου

pc-andras.jpg

Φωτογραφία αρχείου | Dreamstime
Αίσθηση προκάλεσε στην κοινωνία του  Ωρωπού η ταυτοποίηση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, του έμμισθου ειδικού συμβούλου του δημάρχου Θωμά Ρούσση σε θέματα επικοινωνίας, ως δράστη σωρείας συκοφαντικών δημοσιευμάτων με στόχο πολιτικούς αντιπάλους του δημάρχου, μέσω των ηλεκτρονικών μέσων «ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΩΡΩΠΟΥ», «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΩΡΩΠΟΥ» και «OroposNews.Net». 
Ο έμμισθος ειδικός σύμβουλος του δημάρχου, αφού ταυτοποιήθηκε, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. 
Η διαδικασία αποκάλυψης και ταυτοποίησης, έγινε μετά από μήνυση που κατέθεσαν θιγόμενοι από τα ανώνυμα-ανυπόγραφα και κατ' εξακολούθηση συκοφαντικά δημοσιεύματα, δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και δημότες του Ωρωπού, οι οποίοι ασκούσαν κριτική στις πράξεις της δημοτικής αρχής.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 6 Δεκεμβρίου κατατέθηκαν στην έδρα, τα στοιχεία της ταυτοποίησης του ειδικού συμβούλου του δημάρχου, ως «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» από την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, από τον δημοτικό σύμβουλο και πληρεξούσιο δικηγόρο Παναγιώτη Χασιώτη.
Σημειώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες της efsyn.gr, ότι η Δημοτική Αρχή δεν έκανε αποδεκτή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΨΗΦΙΣΜΑ των «στοχοποιημένων» μελών της αντιπολίτευσης, η οποία στρεφόταν κατά της παρουσίας στην «υπηρεσία» του γραφείου του Δημάρχου, του αμειβόμενου από τα χρήματα των δημοτών ειδικού συμβούλου. Παράλληλα, έως αυτή την ώρα, έχει προχωρήσει στην απομάκρυνση του εν λόγω προσώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: