Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΒΕΒΉΛΩΣΕ τη ΦΑΤΝΗ στο Πολυδένδρι ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού

Η ΦΑΤΝΗ στη μικρή πλατεία του Πολυδενδρίου,δεν ήταν καινοτομία του απερχόμενου Δημάρχου Ωρωπού.Δώρο στους κατοίκους,έτσι απλά για τα μάτια του κόσμου για να μην παραπονιούνται χρονιάρες μέρες.
Θα μου πείτε....η φάτνη τους μάρανε!!!Όταν τους ετοίμασε ολόκληρη χωματερή!!!!
Οι βέβηλοι
Καί όμως,πολλοί χωριανοί και ιδιαίτερα τα παιδιά, χαρήκαν το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δένδρου. Πήγαν οι τεχνικοί του Δήμου την προηγούμενη εβδομάδα κρεμάσανε λαμπιόνια,μα το εντυπωσιακότερο ήταν η ΦΑΤΝΗ,σε περίοπτη θέση κάτω από το χριστουγεννιάτικο δένδρο.Και όλα αυτά είκοσι μέρες πριν τις γιορτές. Έστρωσαν άχυρα,έφτιαξαν παχνί...άσε που νομίζουν ότι οι κάτοικοι τρώνε σανό!!!! και περίμεναν το προηγούμενο Σάββατο το άναμμα του δένδρου από τον απερχόμενο Δήμαρχο,συνοδευόμενος από το γνωστό και καλοταϊσμένο  θίασο δημοτικών συμβούλων.
Οι μέρες και οι νύχτες πέρναγαν,το κρύο τσουχτερό και όλα κυλλούσαν,όπως καθε χρόνο μέσα στη μεθυστική απάθεια και την αιθέρια σκέψη πως ¨γεννάται πάλιν σήμερον ο επι γής θεός".......αν και πρός έκπληξη όλων των κατοίκων η ΦΑΤΝΗ εξαφανίστηκε......!!!!!!!
"ΞΕΝΟΙ ΒΕΒΉΛΩΣΑΝ" ΤΗ ΦΑΤΝΗ.....από στόμα σε στόμα όλων των Πολυδενδριοτών. Ε,όχι αυτό πια ξεπερνά τα όρια κάθε ανοχής!!!!Η οργή ξεχειλίζει από πολλά στόματα!!!Ξεπεράστηκε κάθε διάθεση αυτοσυγκράτησης!!!!!!ΑΝΑΤΟΛΊΤΙΚΗ ΛΆΜΙΑ στοιχειώνει το χωριό!!!!!!Ο Παππάς του χωρίου έτοιμος να ξορκίσει τους βέβηλους!!!!!Καί να  σου σκάει το νέο......δεν ήταν ανατολίτικη ΛΆΜΙΑ!!!!!!ο απερχόμενος Δήμαρχος ήταν!!!!!! την πήρε τη ΦΑΤΝΗ  και την έβαλε στο χριστουγεννιάτικο δένδρο του Καπανδριτίου!!!!!!!Πως θα άναβε το δένδρο στο Καπανδρίτι ο καλοταισμένος θίασος χωρίς ΦΑΤΝΗ;;;;;;
Αυτή είναι η κατάντια της απερχόμενης δημοτικής αρχης !!!!βέβηλοι!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: