Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Ωρωπού:Τρομάζει η αριθμιτική τον Θωμά

Η αριθμητική είναι αμείλικτη για τον απερχόμενο Δήμαρχο Ωρωπού. Όποιος ανατρέξει στα αποτελέσματα των προηγουμένων  Δημοτικών εκλογών του 2010 ..... 2014,θα καταλάβει!!!!!!Ο Θωμάς γνωρίζει ότι θα χάσει παταγωδώς και με μεγάλη διαφορά την πρώτη Κυριακή με πολλοί μεγάλες πιθανότητες να μην έχουμε δεύτερη. Αυτή είναι η πραγματικότητα των αριθμών και η διάταξη των υποψηφίων σε κάθε Κοινότητα. Πραγματικά βρίσκεται σε αποδρομή και τελειώνει.
-Ο Θωμάς ξέχασε να θυμηθεί τρία πράγματα!!!!!μπορεί και να τα θυμόταν,αλλά δεν τα πίστευε!!!
Να του τα θυμίσω!!!!
Ο Κυβερνήτης πρέπει να θυμάται.Πρώτον,ότι διοικεί ανθρώπους,ότι διοικεί με βάση τους νόμους και τρίτον,ότι δεν διοικεί για πάντα.Ποιο από τα τρία κατάλαβε;;;;κανένα!!!!!
-Ο Θωμάς έδωσε την πρώτη του προεκλογική παράσταση και έχασε...έχασε παταγωδώς!!!!!!Μοίρασε ένα πολυτελές  εκλογικό φυλλάδιο.......ποιος το έγραψε;;;;;;;ο Θωμάς!!!!!!!!Ποιος το πλήρωσε;;;;;ευγενή χορηγία;;;;.Αναμηρύκασε τις υποσχέσεις που έδωσε στους πολίτες του Δήμου μας στις προηγούμενες εκλογές...διαβάστε το!!!!!!έχει ενδιαφέρον!!!!!περιγράφει και το τρόπο λειτουργίες του ΧΥΤΥ στο Πολυδένδρι......έχει βάλει και μια φωτογραφία,υπάλληλοι του δήμου να βοηθούν στην απομάκρυνση του Αστυνομικού Τμήματος στο Καπανδρίτι και να μεταφέρεται ο εξοπλισμός στο τμήμα Ωρωπού!!!!!!εντελώς τυχαία το Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού στεγάζεται σε ακίνητο ιδιοκτησίας του!!!
-Την ίδια ώρα που ο απερχόμενος δήμαρχος δεν απολογείται για την ασυνέπεια και τις υποσχέσεις  του 2014,καπηλεύεται έργων άλλων ή έργα δρομολογημένα από τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου.
-Αυτός,λοιπόν είναι ο δήμαρχος της υλοποίησης;;;;;;Ο δήμαρχος με τη γνώση και την εμπειρία;;;;;
Όχι,αυτός και  το σινάφι του είναι ο δήμαρχος των απευθείας αναθέσεων!!!!!!!!
Η κοινωνία είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε κάθε πράξη που έχει να κάνει με δημόσιο χρήμα.
Η κοινωνία είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε κάθε λογική που βαπτίζει το νόμιμο ηθικό.
Η κοινωνία είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε κάθε νοοτροπία που έχει συμβιβαστεί με το παλιό και διανέμει την εξουσία κατά το δοκούν.
Η κοινωνία είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε κάθε ευκαιριακό και πρόσχερα φιλικό "αλισβερίσι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: