Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Θωμά,το ΒΟΥΡΓΕΝΙ δεν σας έσωσε!!!

Ξέρεις τι είναι,να παρακαλάς να πλημμυρίσει το ΒΟΥΡΓΕΝΙ (Ο Ασωπός) και αυτό το ρημαδοπόταμο,το άτιμο να μην μας κάνει τα κέφια .........τώρα που βρήκαμε το τρόπο και είμαστε "όλοι μαζί".....πάνω στα σιρόπια!!!!!!Για το ηθικό πλεονέκτημα καμία κουβέντα.......είναι για άλλους.....όχι για ερωτευμένους!!!!!!
Ξερε τε πόσο κλάμα έριξαν οι "ερωτευμένοι" του Δήμου Ωρωπού στις όχθες στο Βουργένι!!!!..από το πολύ το  κλάμα τα δάκρυα,πάρα τρίχα να πλημμύριζαν το ποτάμι!!!!!Ευτυχώς!!!!
.............."Ρε πόσο άτυχοι είμαστε"!!!!!
-Ο ένας αγκάλιαζε τον άλλο,λιποθυμίες να δεις και ζαλάδες,το ασθενοφόρο του Δήμου σε επιφυλακή....είναι και μεγάλου άνθρωποι!!!!!!Τα βίντεο το ένα με το άλλο ....κατεβαίνει η στάθμη...ανεβαίνει η στάθμη....και να βίντεο και να αγωνία!!!!!!!
-Ρε δεν μας θέλει και ο θεός!!!!!!!Με λίγο "πλημμύρα",ο Δήμος σε δήθεν έκτακτη ανάγκη.....και εμείς θα κάναμε τις δουλίτσες μας!!!!!!!Θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε και την ανάθεση στο Βαρυκό,που τώρα είναι στον αέρα!!!!!!χάθηκε η ευκαιρία!!!!!!!!!!
Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον,τη πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του έργου στο ΒΑΡΥΚΟ.....έχει αργήσει!!!!!!.....λέτε εσκεμμένα!!!!!!....δεν νομίζω.... και τις αποφάσεις της.......!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: