Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Επιτροπή στήριξης της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Η σημερινή ανάρτηση έχει ερέθισμα από μια πρωτοβουλία στα Τρίκαλα και από ένα τηλεφώνημα του Βασίλη από το Μαρκόπουλο Ωρωπού........Εντός των ημερών οι πρώτες πρωτοβουλίες
......Συγκέντρωση σε ξενοδοχείο των Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, προκειμένου, να συγκροτηθεί Επιτροπή στήριξης της Κυβέρνησης στην προσπάθεια εφαρμογής των προεκλογικών της εξαγγελιών.
Ήταν μια πρωτοβουλία της ομάδα των πολιτών που υπέγραψαν το προεκλογικό κείμενο υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε την εφαρμογή αυτών των εξαγγελιών και να βοηθήσουμε, α) κινηματικά, στο να δυναμώσει η λαϊκή υποστήριξη στην Κυβέρνηση στις δύσκολες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας για το χρέος και να εφαρμοστεί άμεσα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και β)προγραμματικά με την εμβάθυνση των θέσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την εξειδίκευσή τους στην περιοχή μας. Θα είμαστε όμως εδώ και για να αντιδράσουμε σε πιθανές παραλείψεις αλλά και για να ασκούμε και επικοδομητική κριτική εκεί που είναι αναγκαίο».
Το πρόγραμμα δράσης και πολιτικών πρωτοβουλιών της Επιτροπής Στήριξης, θα οριστικοποιηθεί σε επόμενη συγκέντρωση που θα γίνει μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης στη Βουλή.
Η λειτουργία της Επιτροπής Στήριξης είναι ανοικτή και οι αποφάσεις λαμβάνονται στις Συνελεύσεις των Μελών ενώ για τον συντονισμό εκλέχτηκε 7μελής Ομάδα Συντονισμού που την αποτελούν οι:...........

Δεν υπάρχουν σχόλια: