Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

"Δυναμική Πολιτεία Ωρωπού"...το μετέωρο βήμα.

Το μετέωρο βήμα του Γιώργου Γιασημάκη και της "Δυναμικής Πολιτείας".
Το σύστημα "ναυάγιο-πλημμύρα"των προηγουμένων,που έτρεχαν(επιλεκτικά) πίσω από τα προβλήματα αντί να τα προλαβαίνουν,μοιάζει να εξελίσσεται,μετά από πέντε μήνες των νεοεκλεγέντων ,σε σύστημα "ναυάγιο".
Οι αστοχίες της νέας διοίκησης δεν περιορίζονται μόνο στις επιλογές του δημάρχου για τα πρόσωπα κλειδιά της διοίκησης του δήμου. Ούτε στην αυξανόμενη δυσαρέσκεια όλο και περισσότερων φίλων και στελεχών της, που διαπιστώνουν τα σοβαρά ελλείμματα διοίκησης και βλέπουν με ανησυχία την διαγραφόμενη πορεία της δημοτικής αρχής – και πλάι σ’ αυτήν και την δική τους. Το σημαντικότερο είναι πως η διοίκηση μοιάζει να μην μπορεί να δει αυτό που συμβαίνει τώρα, αλλά ούτε κι εκείνο που έρχεται.
Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο, λόγω της ανυπαρξίας αντιπολίτευσης και αυτό δεν αφορά τον Γιάννη Οικονομάκο αυτός "ξεπλύθηκε" επιλέγοντας τον, η Νέα Δημοκρατία με τις ευχές του Ρούσση ως υποψήφιο βουλευτή. Το πρόβλημα είναι στον Γιώργο Γιασημάκη και στα στελέχη της"Δυναμικής Πολιτείας",οι οποίοι ακόμη στύβουν το μυαλό τους να καταλάβουν πως έγινε και πέρασε(κι αυτό) το τρένο και έμειναν ξανά στο (βολικό) περιθώριο.
Τα τρένα αγαπητοί φίλοι της "Δυναμικής Πολιτείας"και πάνε και έρχονται,το πρόβλημα είναι αν εσυ έχεις φροντίσει να είσαι στη στάση εγκαίρως και πολύ περισσότερο αν σε ξεχωρίσει μέσα από την ομίχλη ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας........της Ζωής.Αφήστε και αυτό το τρένο να φύγει........έχετε το δικαίωμα;;;;;
Αφιερωμένο στο Γιώργο Γιασημάκη και στα στελέχη της Δυναμικής Πολιτείας.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ