Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Οι φυλακές των Αφιδνών και ο Οικονομάκος



Η κατάργηση τριών εκπαιδευτικών μονάδων στη Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών,φανερώνει την γύμνια και την ανικανότητα του Δήμαρχου Ωρωπού να διαχειριστεί τα αυτονόητα. Η ίδρυση και η στελέχωση με οργανικές θέσεις,των τριών σχολείων στις Αφίδνες είχε γίνει με κόπο και αγώνα από φορείς, συλλόγους με επιμονή και μεθοδευμένη εργασία διαχρονικά από την τότε κοινότητα Αφιδνών . Δυστυχώς όμως μας προέκυψε μια ανίκανη Δημοτική αρχή η οποία κατάφερε με την αδιαφορία που την διακρίνει, να μη  βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι για να λειτουργήσουν τα σχολεία.
Ήξερε όμως να διπλασιάζει την αξία των έργων καί αν δεν ήξερε....... αυτό το έμαθε πολύ γρήγορα. Τα χρήματα από το διπλασιασμό του έργου στον Αυλώνα είμαι σίγουρος  θα επαρκούσαν για την κατασκευή και των τριών εκπαιδευτηρίων,αν δεν έφταναν υπάρχει και ο λογαριασμός από τους λαμπτήρες ,όσο για να βάζαμε  πόρτες αυτό είναι το μόνο εύκολο........ας είναι καλά ο "Ρεμπελιάς".....με την πωλητή τριών τάφων......όλα μέλι γάλα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε λαμόγιο πότε λειτούργησαν τα σχολεία που ... κλείσανε;

Ανώνυμος είπε...

Πότε λειτούργησαν τα σχολεία που κλείσανε ρε λεμόγιο;

κωστας είπε...

Τα λαμόγια των Αφιδνων έχουν ονοματεπωνυμο.Ευαγγελος Παντος ή Ρεμπελιας Αντιδημαρχος Ωρωπου,αριστος πωλητης ταφων με τα λεπτα στη τσεπη,οποιος εχει "κ@λο" ειμαι εδω με ονοματεπωνυμο.