Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Η αυτοδιοίκηση φλέγεται και ο "Ανυφαντής"αλλού βρέχει

Εδώ  κόσμος καίγεται και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συνεπικουρούμενος από τον "χειροκροτάκια" και τις γλάστρες δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας χτενίζονται.
Ο Δήμος Ωρωπού με ημερομηνία 12 Ιουλίου καλεί σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013.....φαρδιά πλατιά η υπογραφή του κ.Ανυφαντή.
Την Παρασκευή 12 Ιουλίου η Κεντρική Ένωση Δήμων σε έκτακτη γενική συνέλευση  αποφάσισε να μείνουν κλειστοί όλοι οι δήμοι της χώρας την 15η,16η και 17 Ιουλίου,σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πρόγραμμα κινητικότητας και την κατάργηση υπηρεσιών στους δήμους με αρχή σχολικούς φύλακες ,την δημοτική αστυνομία και αργότερα μετά από νέα απογραφή(έχει είδη σταλεί η εγκύκλιος) ΤΗΝ ΑΠΌΛΥΣΗ όλων όσων υπαλλήλων έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ,λες και οι Δήμοι γεννήθηκαν όλοι μετά το 1994 που λειτούργησε για πρώτη φορά ο θεσμός του ΑΣΕΠ.
Κάκιστοι διαχειριστές του Δήμου Ωρωπού,θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σας να ακυρώσεται την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.Μην προσβάλλεται τα διαχρονικά δοκιμασμένα δημοκρατικά αντανακλαστικά του αυτοδιοικητικού κινήματος.Δυστυχώς και σήμερα δεν είδα να λειτουργούν,ούτε τα αντανακλαστικά της αντιπολίτευσης του Δήμου.
Σε ότι αφορά τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου,σας εφιστώ την προσοχή στο 5ο Θέμα το οποίο αφορά  τον πολεοδομικό σχεδιασμό της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών.Υπάρχει θέμα.!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: