Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ως ΑΜΕΑ....η επιδοματούχος ΔΗΣΩ


χέρι-χέρι..!!!!!!!
Αν και όλοι ξέρουμε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι,κανένας δεν πετάει στα σύννεφα,ούτε πέφτει από τα σύννεφα επειδή μερικοί έχουν χάσει το μπούσουλα, δυστυχώς όχι από αμέλεια ή αβλεψία αλλά εκ προμελέτης.
Δεν πάει πολύ καιρός από την συμμέτοχη της "ΔΗΣΩ"  στο διπλασιασμό του έργου στον Αυλώνα με την ψήφο της "προεδρεύουσας" και την διαφήμιση των ΜΚΟ,σύγχρονα σκλαβοπάζαρα μαύρης εργασίας.Η συνέχεια αφορά την υπερψήφιση από την "προεδρεύουσα" της ΔΗΣΩ του προϋπολογισμού της ΚΕΔΩ στις 29 Ιανουαρίου 2013,αποδεχόμενη με την ψήφο της ,κατανομή πίστωσης στον προϋπολογισμό 24.000 χιλ ευρώ,για αμοιβές του προέδρου και 20.000 χιλ.ευρώ για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου(2.000 έκαστο μέλος).Αδιάψευστος μάρτυρας η ανάρτηση του προϋπολογισμού στο "διαύγεια".
Αγαπητή μου "προεδρεύουσα", η ΔΗΣΩ δεν είναι επιδοματούχος προνοιακών επιδομάτων ως ΑΜΕΑ,είχε μάτια και έβλεπε,αυτιά και άκουγε και ούτε έπασχε από νοητική καθυστέρηση,είχε φωνή και μίλαγε και δεν είχε ανάγκη την κ.Φοργιάρη να γίνει εκπρόσωπος τύπου σας,εκτός και αν εγκαινιάζετε την δημοτική σας συνεργασία ως συνιστώσα του "χειροκροτάκια".... Οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων ,έτσι για ενημέρωση δεν εισπράττουν 2.000 χιλ ευρώ το χρόνο.
Αγαπητή μου "προεδρεύουσα" η ΔΗΣΩ δεν ήταν  μπακάλικο,είχε σπουδαία στελέχη με γνώση, άποψη, όρεξη και οργανωτική υποδομή......που είναι τα συνέδρια;;;;;;;;;;;
Αγαπητή μου "προεδρεύουσα" η  πρωτοχρονιάτικη  πίτα της ΔΗΣΩ ήταν πολιτικό γεγονός με πλήθος κόσμου και όχι μια εκδήλωση στο σπίτι σας για ένα φιλικό πόκερ !!!!!!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που να τους παει.15 ατομα ηταν ολοι κι ολοι,και μετα εφταιγε η βροχη

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ . Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ.....ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ Ο Β. ΛΕΚΚΑΣ ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ κ. ΒΑΡΝΑΒΑ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΔΗ.ΣΩ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ?

Ανώνυμος είπε...

γέμισαν κότες από το διπλανό κοτέτσι του Ζούρα.ΔΕΙΜΑΡ(ΔΕΝ-ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ...Η ΔΗΜΑΡ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΟΜΜΑ..ΠΑΣΟΚΚΚ!!!