Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

κ. Φοργιάρη....σας αφιερώνω τις ψηφισμένες απολαβές σας


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ
Ο Βασίλειος Φοργιάρης γεννήθηκε στη Καβάλα το 1953.
Είναι αστυνομικός ε.α και υπηρέτησε στο Κάλαμο και στην Τροχαία Μαλακάσας.
  • Κατοικεί στον Ωρωπό και βιώνει τα προβλήματα της περιοχής από το 1975. 
  • Ασχολήθηκε με τα κοινά του τόπου λόγω του επαγγέλματος του 
  • και ως πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων και του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου & Λυκείου Ωρωπού.
-Αυτό είναι το προεκλογικό βιογραφικό του κ.ΦΟΡΓΙΑΡΗ.....εγώ απλά θα συμπληρώσω ότι έχει κάνει πολλούς ελέγχους στην διάρκεια της θητείας του σε πάσης φύσεως οχήματα ,όπως ΜΠΕΝΤΟΝΙΕΡΕΣ κ.λ.π καθώς και σε διάφορα αγροτικά αυτοκίνητα φορτωμένα με ξυλεία!!!!!!Αυτά για την ιστορία .......δεν έχουμε πάθει αμνησία....κατοικούντες της Ιερουσαλήμ άπαντες!!!!!!!!!!!!!
-Τον προϋπολογισμό της ΚΕΔΩ ,κ.ΦΟΡΓΙΑΡΗ ποιος τον έφτιαξε ;;;;;;η Μαρίκα;;;;;;η θειά Μήτσαινα;;;;;;;Εσείς τον φτιάξατε!!!!!!!!!
-Τον προϋπολογισμό της ΚΕΔΩ,κ.ΦΟΡΓΙΑΡΗ ποιος τον ψήφισε και μάλιστα ομόφωνα;;;;;;;ο τότε Διοικητής της τροχαίας;;;;;;;;Εσείς τον συντάξατε και τον ψηφίσατε!!!!!!!!!Στη Ζωή υπάρχει και το λάθοςαναμόρφωση του προϋπολογισμού δεν είναι στην διακριτική σας ευχέρεια,αλλά ηθική σας υποχρέωση!!!!!!!!!Τα μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα τέλος!!!!!!!Τα πανυγηράκια με φακές από την Κίνα,πατάτες Αιγύπτου και λεμόνια Αργεντινής τέλος!!!!!!Ο πραγματικός αγρότης-παραγωγός πεινάει και σας βλέπει με δυο κεφάλια!!!!!!!!!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

16/2/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση στις ανακριβείς αναρτήσεις του ιστότοπου «ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»

Σε δύο αναρτήσεις του ιστότοπου «ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ», μία την 13η Φεβρουαρίου 2013 με τίτλο «Είναι ντροπή για τα μέλη και τους φίλους της ΔΗΣΩ» και μία δεύτερη την 15η Φεβρουαρίου 2013 με τίτλο «κ. Φοργιάρη....σας αφιερώνω τις ψηφισμένες απολαβές σας», χρησιμοποιώντας απόσπασμα της απόφασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΩ για τον προϋπολογισμό του έτους 2013, αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Φοργιάρης εισπράττει 24.000ευρώ και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΩ 2.000ευρώ έκαστος, ενώ παράλληλα στα πλαίσια του κειμένου υπάρχουν ιδιαίτερα υποτιμητικά και καυστικά σχόλια που θίγουν την τιμή και την υπόληψη τόσο του κ. Φοργιάρη, όσο και των μελών του Δ.Σ. της ΚΕΔΩ.
Θεωρώντας ότι οι διαχειριστές του εν λόγω ιστότοπου έχουν πέσει θύμα κακής πληροφόρησης ή παρανόησης, τους καλούμε να επανορθώσουν, παρουσιάζοντας τα στοιχεία των πραγματικών και πραγματοποιηθέντων δαπανών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην ΚΕΔΩ, όπως αυτές αποτυπώνονται στον απολογισμό της ΚΕΔΩ, ο οποίος και σύντομα θα έρθει προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Προς ενημέρωσή σας λοιπόν, και προς ενημέρωση του συνόλου των κατοίκων του Δήμου Ωρωπού, σας βεβαιώνουμε ότι ο Πρόεδρος κύριος Βασίλειος Φοργιάρης από την 1/1/2011 μέχρι σήμερα (16/2/2013) έχει λάβει συνολικά το ποσό των 1.056,60ευρώ, δηλαδή 40 περίπου ευρώ μηνιαίως, ως αμοιβή λειτουργίας του Δ.Σ. της ΚΕΔΩ, μένοντας συνεπής στη δήλωση που έχει κάνει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη θέση του Προέδρου ότι δεν επιθυμεί να λάβει την προβλεπόμενη από το νόμο μηνιαία αμοιβή των 2000,00 ευρώ, την οποία στις εν λόγω αναρτήσεις φαίνεται ότι λαμβάνει.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΩ, για το ίδιο διάστημα (1/1/2011 – 16/2/2013) έχουν λάβει συνολικά το ποσό των 8.805,06ευρώ, δηλαδή 880 περίπου ευρώ έκαστος ήτοι 34 περίπου ευρώ μηνιαίως για κάθε μέλος του Δ.Σ.
Ωστόσο, τα προβλεπόμενα από το νόμο ποσά (24.000 και 20.000) έχουν προϋπολογιστεί για το έτος 2013, καθώς ο προϋπολογισμός των Δημοτικών Επιχειρήσεων βασίζεται στο απαιτούμενο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης της επιχείρησης, το οποίο η ΚΕΔΩ εκπόνησε και ενέκρινε στις 27/11/2012 (απόφαση 37/2012) και το οποίο επίσης περιέχει τα αντίστοιχα ποσά, καθώς εκπονήθηκε σε χρόνο δύο περίπου μήνες πριν τις Διημερησίες και ως εκ τούτου οι αντίστοιχες υπηρεσίες της ΚΕΔΩ δεν μπορούσαν να προβλέψουν ότι ο κύριος Φοργιάρης θα παραμείνει στη θέση του και άρα δεν χρειάζεται να προβλεφθεί το εν λόγω ποσό. Σημειώνουμε ότι σε ενδεχόμενη περίπτωση αντικατάστασης του κ. Φοργιάρη, ο αντικαταστάτης του θα μπορούσε να αξιώσει και να λαμβάνει κανονικά την αμοιβή των 2.000 ευρώ μηνιαίως. Έτσι λοιπόν, οι επιφορτισμένοι με την εκπόνηση του προϋπολογισμού εργαζόμενοι συμπεριέλαβαν ως όφειλαν τις αντίστοιχες δαπάνες στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης και εν συνεχεία στον Προϋπολογισμό της ΚΕΔΩ.
Επίσης, σας επισημαίνουμε ότι πριν ακόμα εσείς μας υποδείξετε, στα πλαίσια της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του 2012 κατά τη λειτουργία της επιχείρησης το προηγούμενο έτος, το εν λόγω ποσό των 24.000ευρώ (αμοιβή προέδρου) έχει μεταφερθεί σε άλλο κωδικό προς εξυπηρέτηση των αναγκών λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ το αντίστοιχο ποσό των 20.000ευρώ (αμοιβές μελών Δ.Σ.) έχει περιοριστεί σημαντικά (μείωση 50%) πάλι προς εξυπηρέτηση των αναγκών λειτουργίας της επιχείρησης.
Αναμένοντας την πλήρη επανόρθωση και την αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά και της τιμής και της υπόληψης τόσο του Προέδρου όσο και των μελών του Δ.Σ. της ΚΕΔΩ , είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω ενημέρωση. Εξάλλου, σύντομα, τόσο ο απολογισμός όσο και ο ισολογισμός της ΚΕΔΩ για το έτος 2012 θα είναι στη διάθεσή σας, αφού ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες (ετήσιος διαχειριστικός έλεγχος από ανεξάρτητους ελεγκτές).



Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.........