Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Απάντηση στόν κ.Φοργιάρη.....καλώστονε!!!!!!!!!!

Κύριε Φοργιάρη,κύριε πρώην ένστολε,κύριε πρόεδρε της ΚΕΔΩ ,δυστυχώς με επιβεβαιώνετε.
-Είναι η ώρα να λέμε πια τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη.Το ψέμα ποτέ δε ζει για να γεράσει και η αλήθεια έρχεται ακόμα κι όταν δεν τη ζητήσει κανείς και όπως το λάδι ,πάντα να βαίνει στην επιφάνεια.
Κύριε Φοργιαρη,μην πνίγεσαι σε μια κουτάλια νερό, τα γεγονότα είναι απλά και ξεκάθαρα.
1.Υπάρχει απόφαση του ΔΣ. της ΚΕΔΩ ομόφωνη,η οποία εγκρίνει τον προϋπολογισμό στις 29 Ιανουαρίου 2013 ;;;;;;;;;;;;;;γιατί  θίγετε η τιμή και η υπόληψη σας,αυτή δεν είναι η υπογραφή σας;;;;;;;;;;;;;;;;;;
2.Κύριε Φοργιάρη,εμείς ως οφείλουμε τον προϋπολογισμό της διοίκησης της ΚΕΔΩ διαβάσαμε και σε αυτό αναφερόμαστε δέν μυρίσαμε τα νύχια μας.Είναι οφθαλμοφανές, ότι προβλέπονται αποδοχές 24.000 χιλ ευρώ για αμοιβές του πρoέδρου.Για ποιο λόγο θίγετε η τιμή σας;;;;;;;Επίσης είναι σαφέστατη η πρόβλεψη 20.000 ευρώ για αμοιβές του Διοικητικού Συμβουλίου.Που είναι η παραπληροφόρηση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
3.Ποιος κ.Φοργιαρη σας μίλησε για το έτος 2012;;;;;;;;;;;;;γαι το 2013 μιλάμε,μην προσπαθείτε να παραπλανήσετε τους δημότες.
4.Κύριε Φοργιάρη τι σχέση έχει το πρόγραμμα δράσης της ΚΕΔΩ ,το οποίο συντάχθηκε τρεις μήνες πριν τον προϋπολογισμό;;;;;;;;γιατί δεν αλλάξατε τον προυπολογισμο;;;;;;;λόγω αμέλειας ή αβλεψίας;;;;;;;;Δεκτόν!!!!!!!Αν το πάρουν είδηση το πήρανε!!!!! Όπως λέμε ΑΠΕ(άμα πιάσει έπιασε)
5.Κύριε Φοργιάρη,η θητεία των διοικήσεων των νομικών προσώπων δεν είναι διετής όπως ψευδώς επικαλείστε,η θητεία των νομικών  προσώπων ταυτίζεται με τη δημαρχιακή θητεία!!!!!!!!!!!! Άρα το επιχείρημα,ότι υπήρχε πυθανότητα ο  κ. Δήμαρχος να σας αντικαθιστούσε στερείτε λογικής!!!!!!!
          Κύριε Φοργιάρη σας προκαλώ
1. Γιατί δεν συγκαλείτε την διοίκηση της ΚΕΔΩ και με ομόφωνη απόφαση να παραιτηθείτε απο τις όποιες απολαβές αναμορφώνοντας τον προυπολογισμό;;;;;;
2. Ζητήστε από το δημοτικό συμβούλιο η παραίτηση σας από τις απολαβές να γίνει δεκτή με αντίστοιχη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!!!!!!!!
3.Με προσωπικό έγγραφο έκαστο μέλος της διοίκησης της ΚΕΔΩ να παραιτηθείτε και από μελλοντική διεκδίκηση των ποσών της αποζημίωσης.
4.Για τα πανηγύρια με φακές απο την Κίνα,πατατες  Αιγύπτου , λεμόνια Αργεντινής, μέλι απο  πλαστικό.......... γιατί δεν απαντάτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;σας θίγετε η τιμή και η υπόληψη;;;;;;;;δεν νομίζω;;;;;;;;
Το γραφείο τύπου(ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ) ποιοί το αποτελούν;;;;;;;
Αυτά για την ώρα για την σωστή ενημέρωση των δημοτών."οψόμεθα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: