Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

"Λιβανιστήρι" η ΜΚΟ του Συκάμινου στον "χειροκροτάκια"

-Η περιβαλλοντολογική οργάνωση  σε διατεταγμένη υπηρεσία..... έχει αναλάβει εργολαβικά τη διαφήμιση του "χειροκροτάκια¨"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ......η "ντουντούκα" του Συκάμινου γράφει.....
............................... Ο Γιάννης Οικονομάκος, ο άνθρωπος που ανέτρεψε τα δεδομένα κι έσπασε το κατεστημένο του χτες με τον εκλογικό του θρίαμβο, έδωσε σάρκα και οστά στον απέραντο Δήμο Ωρωπού, του προσέδωσε ταυτότητα, όραμα δημιουργίας, αξίες, ειλικρίνεια, ήθος και εντιμότητα. Τα παλιά τα χρόνια δεν σταματούσαν τα "σκανδαλάκια" στις πρώην κοινότητες ενώ σήμερα δεν υπάρχει ούτε μία υπόθεση διαφθοράς ή κακής διαχείρισης.
................................Την ώρα που η Τρόικα, η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, οι συνδικαλιστές και οι αστοί ρημάζουν ότι απομένει στην χώρα, την ώρα που η Αυτοδιοίκηση μαραίνεται, στον Δήμο Ωρωπού γίνεται αθόρυβη και συνετή δουλειά..........................................
Επειδή η "τσίμπλα" επηρεάζει την όραση και η "μαρμελάδα" την ακοή και επειδή οι δημότες δεν είναι ούτε κουφοί ούτε στραβοί ,μπορούν πλέον με μεγάλη ευκολία να καταλάβουν τον εργολαβικό ρόλο και λόγο της  "ντουντούκας"........της ΜΚΟ του Συκάμινου.Με διαδικτυακές προτροπές επιχειρεί να θολώσει τα νερά ..........να ξεχαστούν τα ρεκόρ των αναθέσεων,της ανύπαρκτης και ανίκανης δημοτικής αρχής ,που έχει όμως την ικανότητα να διπλασιάζει το κόστος των έργων, με αποκούμπι την δήθεν νομιμότητα.
Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για "ένα φανταστικό μέσο μαζικής εξαπάτησης" προσπαθώντας να ρεφάρει την συκοφαντική δυσφήμιση.......με την διαφήμιση του "χειροκροτάκια"......πού  πολύ σύντομα θα του χρειαστεί!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ασωπε πες μας ,ποτε το γλυψιμο θα γινει πιπα για να ειμαστε εκει να σε θαυμασουμε.αν κρινω απο το γλυψιμο θα εισαι καλος και στις πιπες.παντως στο γλυψιμο εχεις ξεπερασει και τον ξυλο,ο οποιος ωφειλω να πω οτι δεν εφτασε ποτε σε αυτο το χαλι.