Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Οι ανίκανοι καταδυναστεύουν τους ικανούς.

Οι αλλαγές αντιδημάρχων στο Δήμο Ωρωπού.......για γέλια..!!!!!!!!!!!!!!!!
  Θα παρακαλούσα να συγκρατήσετε τα γέλια σας.......δεν αρμόζει τέτοια συμπεριφορά σε πράξεις του "χειροκροτάκια",που είναι για κλάματα.
 - Κύριε Γιώργο Παπαγιάννη,είναι αυτονόητο ότι ένας ικανός άνθρωπος με γνώσεις και με αγάπη για τον τόπο του,δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την "απελευθέρωση" που σου προσέφερε ένας ανίκανος δήμαρχος.
  -Αγαπητέ Γιώργο,δυστυχώς η ανικανότητα καταδυναστεύει με σκοπιμότητα και κρυφές σκέψεις την ικανότητα....
 - Θέλω εδώ να επισημάνω την πολύ πετυχημένη επιλογή του "χειροκροτάκια" στα "καθαρά χέρια",την έχει ανάγκη ο Δήμος........είναι βλέπεις και το θέμα των αναθέσεων...το πρόβλημα με τα "καθαρά χέρια" είναι αν πρόλαβε να μαζέψει τις "τσαπέλες"........ τις έπιασε η βροχή!!!! καλό στέγνωμα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΧΑΝΟΝΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ! ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ!! ΑΣ ΧΑΡΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΡΟΥΝ..ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΓΙΑΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!!!Ο ΑΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕ ΠΩΣ Ο ΑΥΛΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ.