Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Νέα Δημοτική Επιχείρηση στόν Ωρωπό

Θέλω από αυτό το βήμα να συγχαρώ δημόσια την ηγεσία του Δήμου Ωρωπού για την νέα επιχειρηματική προσπάθεια.
Ο κ. Δήμαρχος συνεπικουρούμενος από τον ικανότατο αντιδήμαρχο κ. Ηλιάσκο και την τεχνική υποστήριξη του Δντη Τεχνικών Υπηρεσιών, τον κ.Καρίνο κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να συντάξει ένα πλήρες φάκελο και  να εντάξει στο ΕΣΠΑ ένα μεγάλο επιχειρηματικό πλάνο,που θα καλύψει πολλές θέσεις εργασίας. Σε αυτή την προσπάθεια ο κ. Δήμαρχος ειχε την συμπαράσταση τόσο  του κ. Φούχτελ(ας είναι καλά ο βιολογικός) όσο και των τοπικών συνεταίρων βουλευτών,της τρικομματικής  εθνικής κυβέρνησης, ιδιαίτερα θέλω να σταθώ στην βοήθεια του κ. Βοριδη,της σοσιαλίστριας  κ. Χριστοφυλλοπούλου και του αριστερόστροφου κ. Οικονόμου!!!!!
Το επιχειρηματικό πλάνο εκτός όλων των άλλων διεκδικεί και βραβείο εφευρετικότητας, μάλιστα ο Υπουργός κ. Χατζιδάκης δεσμεύτηκε ,για την άμεση προώθηση του σχεδίου.
Η επιχείρηση θα έχει αποκλειστικό σκοπό την κατασκευή "ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΥΓΕΣ"
Ρε λίγο ντροπή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa xa !!!!!!!!!!!!poli kalo !!!

Ανώνυμος είπε...

Στη δικαιοσύνη παραπέμπονται πρώην αντιδήμαρχος της Βέροιας και τέσσερις υπάλληλοι του δήμου, αλλά και ένας εργολάβος οι οποίοι κατηγορούνται ότι εισέπραξαν σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ από κοινοτικά κονδύλια για έναν δρόμο που δεν κατασκευάστηκε ποτέ....

Ο δρόμος «φάντασμα», μήκους 18 χιλιομέτρων, επρόκειτο να συνδέσει το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου με το αθλητικό κέντρο «3-5 πηγάδια», με το δήμο Βέροιας να έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την κατασκευή του από το 2006 με χρηματοδότηση από το Γ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.
Το παραπεμπτικό βούλευμα οι δημοτικοί υπάλληλοι κατηγορούνται ότι χορηγούσαν ψευδείς βεβαιώσεις πως το έργο δήθεν εξελίσσεται κανονικά με αποτέλεσμα να εκταμιευθούν και να δοθούν στον εργολάβο περίπου 460.000 ευρώ για εργασίες που δεν έγιναν ποτέ.
Όπως προέκυψε από την ανάκριση, οι υπάλληλοι ισχυρίστηκαν ότι δέχθηκαν πιέσεις από την τότε διοίκηση του δήμου προκειμένου να υπογράψουν, διότι «υπήρχε κίνδυνος απώλειας των κονδυλίων».