Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Πρέμβαση απο τόν πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Πολυδενδρίου,κ Γεώργιο Μαντά

 


Αγαπητέ Δήμαρχε Γιώργο Γιασημάκη,

η υπομονή υπερχειλίζει, όπως υπερχειλίζει σε καθημερινή βάση το ενδιάμεσο αντλιοστάσιο του Πολυδενδρίου,με αποτέλεσμα να χάνονται εκατοντάδες χιλιάδες κυβικά νερού στα ρέματα.Αυτό συμβαίνει πάνω απο δύο χρόνια,νερό που το πληρώνουν οι κάτοικοι του Πολυδενδρίου .Ας τολμήσει κάποιος να με διαψεύσει!!!!!!Τότε εδώ θα βρίσκομαι να του το αποδείξω.!!!!!!

Δήμαρχε, τα παράθυρα του αντλιοστασίου είναι ανοικτά επί μήνες με σπασμένους μεντεσέδες χωρίς καμία σίτα προστασίας και αερισμού, που είναι πιθανόν να εισέρχονται γάτες και ποντίκια. Απροστάτευτες οι τρύπες που είναι τοποθετημένες οι αντλίες που στέλνουν το νερό στη κεντρική δεξαμενή, που και αυτή έχει τα χάλια της.

Δήμαρχε, δεν θα συνεχίσω άλλο, θερμή παράκληση απο τον άνθρωπο που έχει κατασκευάσει αυτά τα αντλιοστάσια και τις δεξαμενές, σε καλώ να έρθεις στο Πολυδένδρι και να φτιαχτούν άμεσα γιατί κινδυνεύει  η υγεία όλων μας, και ειδικότερα των μικρών παιδιών.

Τέλος Δήμαρχε, ας σταματήσουν οι χειροκροτητές και οι εραστές των lιke και ας βοηθήσουν να λυθεί το πρόβλημα.Δεν δημοσιεύω φωτογραφίες και δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση γιατι δεν θέλω να ντρέπομαι για το χωριό μου.

Δήμαρχε, με τα θέματα υγεία δεν πρέπει να παίζει κανείς μας, και σε καλώ άμεσα στην επίλυση του προβλήματος και αναμένω τις ενέργειες σου.

Είμαι στη διάθεση σου, Γιώργος Μαντάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: