Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Γιασημάκη,αυτή είναι η εικόνα απο το αντλιοστάσιο στο Πολυδένδρι(για φυλακή)

Έγραψα τη Κυριακή: Το Πολυδένδρι υδρεύεται με ακατάλληλο νερό;;;;;

Έτρεξαν οι παρατρεχάμενοι να με βγάλουν τρελό, αντί να απαντήσουν στο συγκεκριμένο ερώτημα. Έγραψε ο προεδράκος ότι το νερό της ΕΥΔΑΠ είναι κατάλληλο, και ποιος λέει το αντίθετο;;;ΚΑΝΕΙΣ. 

Το πρόβλήμα είναι πως εσυ το διαχειρίζεσαι και το στέλνεις στα σπίτια.

Τους αφιερώνω τίς φωτογραφίες, σπασμένα τσάμια, βλάβη στον αγωγό μπροστά στη δεξαμενή με αποτέλεσμα τα  βρομόνερα να εισέρχονται στη δεξαμενή, η βρομιά στο μεγαλείο της, μια γάτα μόλις με είδε έφυγε απο το παράθυρο(δεν έψαχνε για νερό για ποντίκι έψαχνε), οι αγωγοί πληρώσεως ανοικτοί σε χελώνες φίδια και ποντίκια, η υπερχείλιση να τρέχει επι ώρες στο ρέμα,η δεξαμενή ένα μέτρο λάσπη, και έχουν τα μούτρα να ομιλούν αντί να το βουλώνουν και να κάνουν το καθήκον τους, να φροντίσουν οι Πολυδενδριώτες να πίνουν καθαρό νερό.

Αφήνω στην άκρη τον προεδράκο, αυτός ο Αντιδήμαρχος επι δύο έτη στο Πολυδένδρι,ο Χρήστος Τρομπούκης τι έκανε;;;;σήμερα που είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου;;;;;;Ο Αντιδήμαρχος ύδρευσης ο Αρμυριώτης ξέρει που είναι το αντλιοστάσιο;;;;;;

Γιασημάκη αυτή είναι η εικόνα στο αντλιοστάσιο του Πολυδενδρίου,είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος να διασφαλίσεις την υγεία των κατοίκων.












Δεν υπάρχουν σχόλια: