Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Στο Δήμο Ωρωπού τους αρέσει το "ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ"

 Το "ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ" μπορεί να γίνει στο φούρνο με πατάτες, μπορεί να γίνει κοκκινιστό, μπορεί να γίνει και στο ΤΗΓΑΝΙ....ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΧΟΡΤΆΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.Ο Γιασημάκης δηλώνει πάντως ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ στο ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

Λίγο ντροπή δεν έχετε;;;λίγο τσίπα δεν σας έχει μείνει;;;


Η πτηνοτροφική μονάδα έχει άδεια εγκατάστασης και όχι άδεια λειτουργίας, ακόμη και αυτό ο κ.Τρομπούκης δεν μπορεί να ξεχωρίσει..μπορεί αλλά δεν θέλει..... και κάνει το "κουτό" και φτιάχνει γραμματάκια  στο ΑΤ ΩΡΩΠΟΥ για καμουφλάρισμα...."εγώ έκανα το καθήκον μου"...για ποιο καθήκον σου;;;εσύ δεν ήσουν Αντιδήμαρχος στο Καπανδρίτι;;;;Εσύ με ενημέρωσες για το έγγραφο της άδειας εγκατάστασης στο "καφέ" παρουσία αρκετών συνδημοτών και μάλιστα αυτό το "κωλόχαρτο"με άφησες και το φωτογράφησα!!!!!!!στο ερώτημα που το βρήκες, μας απάντησες ότι στο έδωσε ο Αλβανός του Ζούρα!!!!!!!Λέω κανένα ψέμμα κ.Χρήστο;;;;ΟΧΙ

Αυτό το άλλο καλό παιδι "ο παλιατζής αντιδήμαρχος" τί έχει γίνει;;;;;του αρέσει το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΓΑΝΙΤΟ;;;

Η περιφέρεια έχει κοινοποιήσει στο Δήμο όλο το φάκελο για να λάβετε γνώση. Μην κάνετε ότι δεν ξέρατε....ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ αλλά σας αρέσει το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

Για να μην παιδευόμαστε και για  να μην κάνει ο Γιασημάκης ΕΔΕ, αφού δηλώνει, ότι είναι αλλεργικός στο ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ να δώσει σήμερα  στη δημοσιότητα το φάκελο !!!!!και άν κάποιοι τον έχουν εξαφανίσει το φάκελο.....σήμερα και όχι αύριο να αναζητήσει το φάκελο από τη περιφέρεια και να τον παρουσιάσει στους κατοίκους του Καπανδριτίου. Απλά και σταράτα.

Γιασημάκη το σπίτι μου το ξέρεις και γνωρίζεις ότι είμαι πολύ φιλόξενος,έλα ότι ώρα θέλεις να κάτσουμε στο μπαλκόνι για ένα καφέ να καταλάβεις τι αφήνεις σαν παρακαταθήκη.....ΒΡΩΜΑ!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: