Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ο Γιασημάκης γνωρίζει πολύ καλά, ότι είναι ΓΥΜΝΟΣ.

 


Η περίπτωση Γιασημάκη.....άλλη μια χαμένη ευκαιρία.....με τα όσα λέει και κυρίως με τα όσα κάνει είναι ενδιαφέρουσα, γιατί θυμίζει τον βασιλιά που ήταν γυμνός αλλά δεν το ήξερε,γιατί οι υπήκοοί του απο ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ αποφεύγουν να του το πούν,μπορεί όμως να έχουν και τους λόγους τους.

Με μια όμως σημαντική διαφορά!!!!!!!Ο Γιασημάκης ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι είναι ΓΥΝΜΝΟΣ αλλά δεν θέλει να του το υπενθυμίζουν φίλοι και αντίπαλοι,γιατί προφανώς νομίζει ότι έτσι αποκρύπτεται η ΓΥΜΝΙΑ του.

Είναι και αυτό ένα στοιχείο της ιδιομορφίας του....ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΣΜΟΥ!!!!!!!, έτσι τον έχει χαρακτηρίσει ένας εν ενεργεία Αντιδήμαρχός του....ο οποίος διαγράφει με αλλεπάλληλα επεισόδια τη ΜΙΚΡΗ ιστορική πορεία (δημοτικός φωτισμός, απευθείας αναθέσεις, φωτιές κ.λ.π.)πρίν καταλήξει στην κάλαθο της μνήμης του τόπου μας αφήνοντας πίσω του συντρίμμια.

Το κερασάκι στη τούρτα: το ξεπούλημα του δημοτικού φωτισμού !!!!!!!!Άμα προλάβει!!!Η δημοτική αρχή επέλεξε μια πολιτική που δε διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον, απεναντίας καλλιεργεί την αδιαφάνεια. Δεν φέρνει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Το περνά στη "δοτή" οικονομική επιτροπή (επίπλαστη πλειοψηφία θεοδωρικάκου) και όταν έρχεται απο ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων η συζήτηση στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιου δύο Αντιδήμαρχοι "πέφτουν" απο τα σύννεφα....σιγά-σιγά μην σπάσετε κανένα νυχάκι....

Η προσπάθεια της δημοτικής αρχής δεν οδηγεί σε μείωση του ενεργειακού κόστους, απεναντίας προκαλεί οικονομική ζημιά και υποθηκεύει τις οικονομικές προοπτικές του δήμου, δεν αποτελεί ολοκληρωμένη παρέμβαση, απεναντίας μας δεσμεύει σε τεχνολογικές λύσεις που θα αποδειχθούν σύντομα απαρχαιωμένες.

Σας προκαλώ σε δημόσιο διάλογο!!!!!!!!!!!!!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια: