Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Ρε Γιασημάκη,το Μάιο του 2020 έψαχνες πάροχο.Τον βρήκες;;;;


 Το Μάιο του 2020 έψαχνες πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας με απόφαση της οικονομικής επιτροπής. Τον βρήκες ή ακόμη ψάχνεις;;;;

Όχι δεν έψαχνες.......απόφαση προπομπός γιά το  ξεπουλήμα του Δημοτικού φωτισμού.

Δημοσιεύω την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για να καταλάβουν το "παιχνιδάκι"!!!!


Αριθμός Απόφασης 83/2020 Θέμα: «Ανάθεση για την παροχή εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών για τη συνδρομή του Δήμου σε διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή εναλλακτικού παρόχου»

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

1-Αναθέτει στον δικηγόρο Αθηνών ................ του Ευαγγέλου (α.μ./Δ.Σ.Α. ....), μέλος της «Ε............. Δικηγορική Εταιρεία» (α.μ./Δ.Σ.Α.: .....), με έδρα την Αθήνα επί της οδού ............8, που διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία σε ζητήματα δημοσίων συμβάσεων, προκειμένου να συνδράμει τις Υπηρεσίες του Δήμου Ωρωπού στο στάδιο ανάθεσης της δημόσιας σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος του Δήμου, συντάσσοντας σχέδιο διακήρυξης, συντάσσοντας σημειώματα και γνωμοδοτήσεις, συνδράμοντας τα αρμόδια όργανα του Δήμου σε όλο το στάδιο από τη δημοσίευση της διακήρυξης έως την κατακύρωση, συμμετέχοντας σε συσκέψεις και σε συνεδριάσεις, εφόσον τούτο παραστεί αναγκαίο. 2- Η αμοιβή του πληρεξουσίου δικηγόρου, καθορίζεται σύμφωνα με τις νόμιμες αμοιβές που ορίζονται στο Παράρτημα Ι του Ν. 4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων» (Α' 208), ήτοι ογδόντα (80) ευρώ ανά ώρα πλέον ΦΠΑ, με εκτιμώμενο ανώτερο χρόνο για την εκπλήρωση της εντολής τις πενήντα (50) ώρες, σύμφωνα και με την προσφορά που έχει υποβληθεί. Η αμοιβή θα καταβάλλεται σε δύο ισόποσες δόσεις, η πρώτη με την παράδοση του σχεδίου διακήρυξης και η δεύτερη με την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας. Η πληρωμή θα πραγματοποιείται μετά την προσκόμιση των νομίμων δικαιολογητικών σύμφωνα με το δημόσιο λογιστικό. Η Απόφαση αυτή πήρε αύξ. 

Αριθμό 83/2020. Συντάχθηκε αυτό το πρακτικό και υπογράφεται:

Δεν υπάρχουν σχόλια: