Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Ο ΠΑΚΗΣ είναι και ο "Giorgos Karras"

Στις 19 Μαρτίου 2020 είχα αναφερθεί σε ένα κατάπτυστο  κείμενο του "κυρίου" Πάκη,το οποίο αναφερόταν σε ένα συμπολίτη μας που με τη πένα του και δημόσια κάποιους ενοχλούσε και εξακολουθεί να ενοχλεί, με το τίτλο"ΠΑΚΗ: Τί σημαίνει για εσένα άνθρωπος;;;".
-Την Πεμπτη στις 2.24μμ πέρνω απο τον κ.Pakis Tolias το παρακάτω απειλητικό μήνυμα(το δημοσιεύω αυτούσιο):Έχεις τρελαθεί εντελώς, έτσι;
Εσύ γιατί κοπτεσαι για αυτόν; Τον ήξερες και από χθες; Κώστα αυτό που κάνεις είναι προσωπική επίθεση, και έτσι το εκλαμβάνω! Δεν σε πείραξα ποτέ προσωπικά, ούτε εσένα ούτε τους γιους σου! Το τερμάτισες σήμερα… Δεν μπορώ παρά μόνο να αντιδράσω με τον ίδιο τρόπο! Περίμενε επίθεση μου σύντομα, εφόσον δεν σέβεσαι τίποτα. Και να γνωρίζεις πως έμενα με διαβάζει πολύς κόσμος! Περαστικά σου…του απαντώ:Αυτό κατάλαβες;;;;; προσωπική επίθεση;;;;; Οχι ,είμαστε όλοι ανθρωποι
 επανέρχεται με νέο μήνυμα:Πάντα αμύνομαι! Ποτέ δεν έχω κάνει την αρχή, ΠΟΤΕ!
Ντροπή σου και μόνο ντροπή σου… Καλύπτεις και υπερασπίζεσαι τον μεγαλύτερο κωλοτουμπα που έζησε στον τόπο μας! τέτοιος είσαι και εσύ; Άλλου σε είχα κατατάξει ….Λυπάμαι!του απαντω:Εγώ ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες μέρες για τη ζωή όλων μας είμαι με τον άνθρωπο.

 Πάκη ή Giorgo Karra ή Παρατηρητή Ωρωπού ή Παναγή από τα Μέγαρα,δεν μπορείτε 
 να με φοβίσετε  θα σας βγάζω το παντελόνι,αυτό το ρούχο το  φορούν οι άντρες δεν μπορείτε να το τιμήσετε. Έλεγε και ο αείμνηστος Κλίν "ρόμπες Ξεκούμπωτες".Γράφτε ότι θέλετε,θα σας γλεντάω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: