Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ο κορωνοιός,το σήμερα και το μετά

Εντάξει,υπομονή για δύο μήνες και μετά τι;;;;;;;Θα επανέλθει η κανονικότητα;;;;;;
Θα βρεθεί ο τρόπος αντιμετώπισης του ιού άμεσα;;;;;;ΟΧΙ!!!!Από τα λεγόμενα και τα γραφόμενα,η αντιμετώπιση του ιού με σίγουρη φαρμακευτική αγωγή και με εμβολιασμό του πληθυσμού θα πάρει μήνες,καί πιθανότατα τουλάχιστον ένα χρόνο. Άρα ο ιός θα εξακολουθεί να είναι παρόν.
Πρέπει να το καταλάβουμε,ο ιός ήρθε για να μείνει και πρέπει να επανακαθορίσουμε τη στάση μας.Δεν μπορεί η ζωή μας ,η ζωή του ανθρώπου να κλειστεί σε τέσσερις τοίχους
Τα μέτρα που εφαρμόζονται σήμερα δεν μπορεί να έχουν διάρκεια,το καταλαβαίνουμε όλοι γιατί δεν μπορεί να έχουν διάρκεια.Θα ζούμε με το κορωνοιό,όπως με την εποχική γρίπη κ.λ.π.
Μήπως.....λέω μήπως,πρέπει να ρωτήσουμε τους εαυτούς μας τι θα γίνει σε δύο ή τρεις μήνες;;;;;;θα εξακολουθούμε να φοράμε μάσκες,γάντια και στις τσέπες αντισηπτικά;;;;;;;;;Θα κάνουμε ηλιοθεραπεία με μάσκα;;;;;;
Σιγά,σιγά θα βγάλουμε το κεφάλι έξω. Όλοι οι εφιάλτες,ακόμα και οι ποιο φρικτοί κάποτε τελειώνουν και έρχεται ο λογαριασμός.Ο λογαριασμός του δανείου,των ασφαλιστικών εισφορών,ο λογαριασμός της ΔΕΗ,του ΟΤΕ,της ΕΥΔΑΠ,του ενοικίου κ.λ.π.Τότε θα έρθουν όλα μαζί,κανείς δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα.Απλά θα βρεθούμε φτωχότεροι και αδύναμοι να αποπληρώσουμε συσσωρευμένες οφειλές δύο,τριών και τεσσάρων μηνών.!!!!!ΗΠΑΤΡΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;ΟΧΙ!!!!
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ας μη γελιόμαστε,το τέλος της πανδημίας θα βρει την Ιταλία με δυσβάστακτο χρέος,τη Γαλλία με πενταπλάσιο έλλειμμα,την Ισπανία και την Πορτογαλία με διπλάσιο δημόσιο χρέος και την Ελλάδα να αγωνιά για το αν οι αγορές θα της προσφέρουν χαμηλότοκα κεφάλαια.Οι επιχειρήσεις στις χώρες του νότου θα γίνουν φτηνές και ευάλωτες. Αυτό και μόνο αυτό πρέπει να μας προβληματίσει σήμερα για το τι  θα  αντιμετωπίσουμε αύριο.Ο Κορωνιός είναι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ  της Ελλάδας,της Γαλλίας,της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ....