Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ο ΤΡΑΓΟΣ τού κοινοτάρχη από το Συκάμινο

Κάποιοι  παίζουν και κοροϊδεύουν εργαζόμενους.ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΡΏΝΕ ΚΟΥΤΌΧΟΡΤΟ. Ξέρουν ποιος τους προσέλαβε.Αυτόν έχουν εργοδότη και αν θέλουν να βρουν το δίκιο τους εκεί πρέπει να απευθυνθούν.....
Με αφορμή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.....για γέλια!!!!!!!!
.....Ο δαιμόνιος πρώην κοινοτάρχης του Συκάμινου ,  στην προσπάθειά του να παρουσιάσει έργο βάλθηκε να κάνει κι αυτός κάποια κοινωνικοποίηση . Αφού έψαξε από δω , έψαξε από κει και δεν βρήκε τίποτα κατέληξε στον τράγο του μπάρμπα Μήτσου ένα ζώο φημισμένο στην περιοχή για τις σεξουαλικές και αναπαραγωγικές του ικανότητες αφού « κανόνιζε » μέχρι και δέκα ( 10 ) ! γίδες την ημέρα .
Απαλλοτρίωσε λοιπόν τον τράγο του μπάρμπα Μήτσου , του έφτιαξε ένα μοντέρνο στάβλο με όλες τις ανέσεις , προσέλαβε και ένα κομματικό του φίλο για να τον φροντίζει και να την η πρώτη ελληνική « ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΖΩΩΝ »
Σαν έφτασε η εποχή της αναπαραγωγής έστησε και μια τελετή εγκαινίων . Παρόντες οι τοπικοί βουλευτές και άλλοι παράγοντες , παπάδες δεσποτάδες , η φιλαρμονική του γειτονικού δήμου , πλήθος κόσμου και βέβαια και οι χωριάτες κρατώντας τις ανήσυχες λόγω οργασμού γίδες τους από το λουρί για να « εγκαινιάσουν » τη νέα κοινωνικοποιημένη επιχείρηση . Μετά τους αγιασμούς και τους λόγους των επισήμων μπαίνει η πρώτη γίδα πελάτισσα στην επιχείρηση . Μισή ώρα έκανε να την « καταφέρει » ο τράγος . Μπαίνει η δεύτερη μα ο τράγος αδιαφορία . Ξαπλωμένος στο κονάκι του μασούλαγε το χορταράκι και ούτε που γύρισε να κοιτάξει . Έξω πανικός και σούσουρο μεγάλο . Το « σοσιαλιστικό πείραμα » έβαινε προς αποτυχία . Έτοιμος να καταρρεύσει ο κοινοτάρχης μπαίνει στο στάβλο κι αρχίζει να παρακαλάει τον τράγο .
– Βρε καλέ μου , βρε χρυσέ μου κάνε μια προσπάθεια ακόμα , ρεζίλι γίναμε .
– Δεν μπορώ , απαντούσε ο τράγος .
– Έστω μια γίδα ακόμα …. θα τα καταφέρεις προσπάθησε !
– Δεν μπορώ σου λέω .
– Μα πέρυσι κατάφερνες μέχρι και δέκα την ημέρα ! τώρα γιατί δεν μπορείς ;
– Πέρυσι ήταν αλλιώς …. τώρα είμαι δημόσιος υπάλληλος , τον αποστόμωσε ο τράγος .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πασοκια βλεπετε εργατη να παλέυει και λυσατε