Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Δήμος Ωρωπού: Έ ρε γλέντια με τον "αλληθωρούλη"

Είναι αηδιαστικό αυτό που ζούμε με τις επιθέσεις,που εξαπολύει συστηματικά "ο καλοπληρωμένος αλλήθωρος παρατηρητής",με απειλητικά εμετικά και κακόβουλα λιβελογραφήματα εναντίων όποιων δεν συμπεριφέρονται κατά τα γούστα του.....μάλλον θέλει να πάρει στο λαιμό του και άλλους ......υπομονή.....Κυριακή κοντή γιορτή.....εξομολόγηση και συγχωροχάρτι στο Παππά της ενορίας!!!!!
Δεν θα  είναι καθόλου υπερβολικό αν πούμε,ότι ο εν λόγω "αλλήθωρος παρατηρητής",από καλοπληρωμένη μέχρι χθές(με δικά μας χρήματα) σελίδα από το "μπακάλη" του Συκάμινου έχει μεταβληθεί σε ΥΒΡΕΟΣΕΛΙΔΑ,με στοχευμένα πυρά και υποτιμητικά σχόλια!!!!!!!'Εχει ο καιρός γυρίσματα!!!!Εκεί θα είσαι μόνο σου!!!!!!!!!!!!!!!
Όλη η δημοτική πιάτσα ξέρει πια καλά,ότι η ιστοσελίδα είχε τον ρόλο του τοπικού "μπόγια".Είναι αυτός που "χλιμιντρίζει" απειλητικά σε όποιον έχει βάλει στο μάτι.....μέχρι να  βγάλει το μάτι μόνος του!!!!!!Αυτός ο "αλλήθωρος παρατηρητούλης",γράφοντας τσουχτερά σχόλια εναντίον όλων όσων μπορούν να του σταθούν απέναντι και να ξεγυμνώνουν το αφεντικό του....το "μπακάλη" του Συκαμίνου.
Όπως λένε όσοι τον ξέρουν καλά "ο αλλήθωρος παρατηρητούλης" εκτός από άφιλος,αγνώμων και ψεύτης είναι ιδιαίτερα ανασφαλής και ύπουλος.....και πολύ πεινασμένος...!!!!ψίχουλα τα λεπτά του ταμείου ανεργίας!!!!.....το παίζει μπόγιας.....επιδίδεται στην αποδόμηση και στη κατασυκοφάντηση συνδημοτών αντί να κρύβεται.
Ουαί κι αλίμονο σε όποια και όποιον γράφει για τον καταστροφέα του Δήμου Ωρωπού και της παρέας του.Αμέσως τον περιλαμβάνει ο "αλλήθωρος παρατηρητούλης",που με τη βρώμικη και ελεεινή του γραφίδα,νομίζει,ότι "δαγκώνει" μέχρι που να μην αντέχει άλλο από το δυνατό και παρατεταμένο τσούξιμο........αντέχουμε ρε.....και θα σας πάμε μέχρι τέλος!!!!!!!
Για το "μπόγια"...τύφλα στα μάτια του....δέν έχει κανένας δικαίωμα να είναι ενεργός δημότης κι όποιος το κάνει,τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε.....ή μάλλον μαύρο "αλλήθωρος παρατηρητούλης" που τον δάγκωσε με τα σιχαμερά του σχόλια!!!!!!!Προσοχή είναι λυσσασμένος από τη πείνα!!!!!Κακό πράγμα να μπει μεγάλη ιδέα σε μικρο κεφάλι!!!!!!!
Ο "αλλήθωρος παρατηρητούλης",προσπαθεί να μας πείσει......όχι για πολύ,θα τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια,είναι καλός ποντικός.......,ότι όποιος ξεγυμνώνει το "μπακάλη" του Συκάμινου δεν δικαιούται να ομιλεί ,και γιατί όχι ούτε καν να ανασαίνει!!!!!Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!!!!!
Τα απαξιωτικά τερτίπια τα εφαρμόζει ο "αλλήθωρος παρατηρητούλης" εναντίων τοπικών εκδοτών και διαχειριστών ιστοσελίδων,που δεν λιβανίζουν τον "μπακάλη" του Συκάμινου.Κι εδώ αντί να ασχολείται με την βασιμότητα ή όχι των δημοσιευμάτων τους,τους καθυβρίζει προκειμένου να μειώσει την αξιοπιστία τους για να χαθεί η ουσία των δημοσιευμάτων....το ποτήρι θα το πιείτε ολόκληρο!!!!!!!
Από τα βδελυρά μάτια του μέσα από την κουκούλα.......(κουκούλα φόραγε μέχρι χθες,μέχρι που του την έβγαλαν και τον ξεβράκωσαν....)δεν ήταν δυνατό να ξεφύγει κανείς.Αυτός και η παρέα του "μπακάλη" από το Συκάμινο έτρωγαν τα κούμπουλα και σήμερα μουδιάζουν τα δόντια των κατοίκων του Ωρωπού.
Το πανηγυράκι έλαβε τέλος.Οι κάτοικοι του Ωρωπού μαζί με τη νέα Δημοτική αρχή θα δίνουν καθημερινά τη μάχη για να φύγει η σαπίλα!!!!!!!!Ραντεβού τη Κυριακή 20 Οκτώβρη στις 11 π.μ. στο πολυχώρο Ατλαντίς,είστε όλοι καλεσμένοι.......και εσύ "αλλήθωρε παρατηρητούλη" για να σου φύγει η αληθωρία,για να ξεστραβωθείς όσο είναι νωρίς!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: