Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Ωρωπού:Ενίοτε τα αιτήματα γίνονται δεκτά

Τι ζητάει ο πρώην κοινοτάρχης Συκαμίνου μαζί με το "παρεάκι";;;;;;;Ζητά οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο από το σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών !!!!!!!Τον πείραξε η αναφορά του κ.Γιασημάκη για οσμές;;;;;;Οχι!!!!!!!!! γιά να καλυφθούν και να οχυρωθούν προσπαθούν,γνωρίζοντας καλλίτερα από το καθένα τα αργά αντανακλαστικά της Δημόσιας Διοίκησης..Γνωρίζει όσο κανένας άλλος,ότι τα μέτρα ασφαλείας για τη προστασία του δημόσιου συμφέροντος είναι ανεπαρκή...είναι αυτό που λέμε..... κλειδώνω και αμπαρώνω και ο κλέφτης μέσα είναι!!!!!!"Είναι φοβερό να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Φωνάζουν για να κρύψουν τις πομπές τους!!!
Θα πρότεινα στον πρώην κοινοτάρχη Συκαμίνου να επανέλθει με νέο αίτημα προς το Δήμο Ωρωπού,ζητώντας τον ορισμό Ορκωτών Λογιστών για να διευκολύνουν και το έργο των Ελεγκτών Επιθεωρητών,όταν αυτοί αποφασίσουν αν πρέπει να ασχοληθούν με το Δήμο Ωρωπού.!!!!!!Η λογιστική έχει κανόνες και δεν τιθασεύεται!!!!!Μπορεί να ορίσει και τεχνικούς συμβούλους να παρακολουθούν την εξέλιξη του ελέγχου.....έχει ένα του Λιμενικού ταμείου σπουδαγμένο στο ΧΆΡΒΑΡΝΤ και ένα της αμαρτωλής Δευτεροβάθμιας Επιτροπής......εδώ να δεις γέλια!!!!!!!μέχρι δακρύων!!!!Αν ο πρώην κοινοτάρχης  έχει λίγο φιλότιμο ... και θέλει να λάμψει η καθαρότητα του προσώπου του και των συνεργατών του  .....ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!!!!καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να μάθει ο δημότης Ωρωπού τη σπεκουλα του ρουσση. Ταβερνιαρης στο Χαλκούτσι είπε στο ρουσση... 5 χρόνια τραπέζια στον μαγκλαρα πού τον έκανες εσύ πρόεδρο με την υπογραφή σου..; 120χλδ εωρω.. Την επόμενη των εκλογών τέλος ΜΑΓΚΛΑΛΑΣ επίσκεψη στο παθών τα.με το βελτανιωτη,,,λογαριασμος 300 κάθε φορά μαύρα, απο το δήμο.