Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Δήμος Ωρωπού:Το θράσος της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής

Το να ποντάρεις στη "κοντή" μνήμη και να παρουσιάζεις διαστρεβλωμένα τα γεγονότα χρειάζεται ΘΡΑΣΟΣ.......περισσεύει από τον πρώην του Συκάμινου και το δευτεράντζα του Καπανδριτίου.
Το να χρησιμοποιείς ΨΕΜΑΤΑ για να αποστείς των ευθυνών σου και να χαϊδέψεις τα αυτιά αυτών που είχες υποσχεθεί το οτιδήποτε,με μόνο στόχο την αρπαγή ψήφων χρειάζεται η τέχνη της πολιτικής "χονδροπετσιάς",είναι αποδοτική συνταγή......πριν σε πάρουνε "χαμπάρι"...ευτυχώς οι δημότες τους πήραν χαμπάρι!!!!!!!!. Εξακολουθούν να ζουν με τη ψευδαίσθηση των "εσαεί εξουσίαν κατέχοντες"......μέχρι που δίνουν σε κάποιους την ψευδαίσθηση ότι είναι αλάθητοι και διοικούντες!!!!!
Οι  κάτοικοι δεν είναι χρυσόψαρα με μηδενική μνήμη,ούτε πρόβατα με μηδενική αντίδραση.Και θυμούνται και κρίνουν.
Και νάσου σήμερα ο δευτεράντζας του Καπανδριτίου συνεπικουρούμενος από τον πρώην του Συκάμινου με μια ανάρτηση τους στο διαδίκτυο (απορώ ποίος τους το έγραψε ,το μόνο σίγουρο είναι οι συγκεκριμένοι αδυνατούν!!!) 
Ε λοιπόν για να θυμηθούμε τα γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής για το πως αντιμετώπισε ένα κρίσιμο ζήτημα για το Δήμο-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ το οποίο βάλτωνε από το 2016 και το θυμήθηκαν αφού έχασαν τις εκλογές και ένα μήνα πριν παραδώσουν στη νέα Δημοτική αρχή!!!!!!!Το θυμόντουσαν,αλλά άλλο έψαχναν τη χρηματοδότηση έψαχναν ......για πάρτη τους και αφού δεν τα κατάφεραν....ευτυχώς!!!!!!θυμήθηκαν το σχεδιασμό της ΕΥΔΑΠ!!!!!!!!!!!Όπως θυμήθηκαν τα εκπαιδευτήρια στο Καπανδρίτι....και  στο τέλος τα πάσαραν στη ΚΤΥΠ!!!!!!!
Ολισθηρό το έδαφος .......προκαλεί ατυχήματα μερικά εκ των οποίων αυθόρμητα προκαλούν γέλια.
Ας σοβαρευτούν και να πάψουν να θεωρούν τον εαυτό τους κέντρο της γης.Οι κοροϊδίες έλαβαν τέλος,τα παραμυθάκια δεν ποιάνουν τόπο.
Η ίδια η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2/7/2019 με τα συνοδευτικά έγγραφα στο σκεπτικό της,τους ξεγυμνώνει.Η ΕΥΔΑΠ  με το υπ αριθμ. 18989/27-07-2016 απόφαση ΔΣ της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. με την οποία εγκρίθηκε ο σχεδιασμός των έργων αποχέτευσης ακαθάρτων της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. στην Ανατολική Αττική σας εκθέτει !!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: