Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ:Οι Εργολάβοι,οι Προμηθευτές...οι φίλοι μας

Δεν υπάρχουν μόνο Εθνικοί Προμηθευτές,υπάρχουν και Τοπικοί Προμηθευτές φίλοι μας!!!!!!
Ο Δήμος Ωρωπού,στις 8 Ιουλίου 2019,ένα μήνα μετά τις δημοτικές εκλογές που έστειλε τον πρώην κοινοτάρχη Συκαμίνου στα αζήτητα,χωρίς ίχνος ντροπής αποφάσισε να προχωρήσει στη προμήθεια ΚΑΥΣΙΜΩΝ και ΕΛΑΙΟΛΥΠΑΝΤΙΚΩΝ αξίας 3.864.000 χιλιάδων ευρώ για τα επόμενα ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,δεσμεύοντας την Νέα Δημοτική αρχή και το  Γιώργο Γιασημάκη.
Αγαπάει ο Θεός το κλέφτη,αγαπά όμως και το νοικοκύρη!!!!!!!
Με την 373/2019 απόφαση της,η Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών,ανάγκασε τον πρώην κοινοτάρχη Συκαμίνου να ακυρώσει την διαδικασία.
Η  νέα Δημοτική αρχή θα έχει το χρόνο με νόμιμες διαδικασίες να προχωρήσει στη προμήθεια  καυσίμων και ελαιολιπαντικών.
Δημοσιεύω τι συνέβηκε σε ένα Δήμο της Αττικής πρόσφατα.......αυτό που λέμε φωτογραφικός διαγωνισμός,για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας!!!!!κάπως έτσι και στον Ωρωπό!!!!!!!!!!!!!!!!


Μια… απροσεξία σε απόφαση σχετικά με διαγωνισμό για την προμήθεια στο Δήμο ......., η οποία δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια», εγείρει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια γύρω από την όλη διαδικασία, εκθέτοντας τις υπηρεσίες του Δήμου.
Στο κείμενο που δημοσιοποιήθηκε και στην παράγραφο 9.3, που αφορά στην τεχνική ικανότητα και την επαγγελματική ικανότητα του προμηθευτή, υπάρχει μια αναφορά που τείνει να γίνει… viral.
Συγκεκριμένα, ορίζεται ότι οι συμμετέχοντες αποδεικνύουν την τεχνική τους επάρκεια με μια σειρά από όρους μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η προσκόμιση καταλόγου «συμβάσεων τριών (3) τουλάχιστον παρόμοιων με την παρούσα σύμβαση προμηθειών...»(το κόλπο).
Στο σημείο αυτό, το κείμενο της προκήρυξης διακόπτεται από μία παρένθεση, στην οποία αναφέρεται: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το».
Δηλαδή εκείνος που πρόσθεσε τη συγκεκριμένη σημείωση, ερωτά κάποιον υπεύθυνο «Κώστα», εάν ο συγκεκριμένος όρος καλύπτεται από κάποιους προμηθευτές που προφανώς θέλει ο ίδιος και κάποιοι άλλοι.
Πρόκειται για μια πρωτοφανή γκάφα που ενδεχομένως φέρνει στο φως απόπειρα να προωθηθούν συγκεκριμένοι προμηθευτές, αλλά καταδεικνύει, παράλληλα και τις εσωτερικές «ζυμώσεις» εντός του Δήμου.
Την… εν λόγω ανακάλυψη δημοσίευσε στο Twitter ο δημοσιογράφος Γιάννης Καραμαγκάλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: