Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Ο Δήμος Ωρωπού και ο εργολάβος της Πάρνηθας

Η φωτογραφία είναι μπροστά από παράθυρο !!!!
-Ο Σύνδεσμος Δήμων Πάρνηθας έχει συσταθεί με βασικό σκοπό την προστασία και την ανάπτυξη του περιβάλλοντος στη περιοχή της Πάρνηθας και αποτελείται από τους Δήμους Αχαρνών,Μεταμόρφωσης,Φυλής,Ωρωπού,Διονύσου και Ασπροπύργου.
-Ο σύνδεσμος στη πραγματικότητα διοικείται από την εκτελεστική επιτροπή  και όχι από το Διοικητικό Συμβούλιο.Στην εκτελεστική επιτροπή συμμετέχει ο Αντιδήμαρχος του Αυλώνα Σιδέρης Χρήστος εκπροσωπώντας το Δήμο Ωρωπού.
-Σοβαρά ερωτήματα γεννούν οι αλλεπάλληλες απευθείας αναθέσεις εργολαβιών από τον Σύνδεσμο της Πάρνηθας στον ίδιο εργολάβο που έχει γίνει ο αποκλειστικός κατασκευαστής στο Δήμο Ωρωπού!!!!!Τυχαίο;;;;;;;;;Θα ΄δουμε από τον έλεγχο που θα προκύψει!!!!!Και από την ευαισθησία του κ. Σιδέρη να τοποθετηθεί δημόσια
-Την ίδια ώρα έρχονται στην επιφάνεια καταγγελίες για προσλήψεις συγγενικών προσώπων και ημετέρων.Εκατόν τριάντα προσλήψεις έγιναν πρόσφατα.Το ποιοι προσλήφθηκαν και με ποιες διαδικασίες ρωτήστε τον κ.Σιδέρη τον Αντιδήμαρχο Αυλώνα!!!!!!!!

Να και μια πρόσφατη ανάθεση από τον κ.Σιδέρη,από τις πολλές!!!!!!!!Θά έχουμε και συνέχεια!!!!

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 12ης/04/2019 ΑΡΙΘΜΟΣ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΕΔΡΑ : ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ : 298/09-04-2019 
ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Παρών ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Παρών ΣΙΔΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Παρών 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 1. Την απευθείας ανάθεση στην εταιρεία «ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ» - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , με έδρα τη Σταμάτα Αττικής , Δ/νση Λ. Σταμάτας 5 και ΑΦΜ 999826258 – Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς 2. Η ανάθεση αφορά στην κατασκευή και τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών επί της οδού Αγ. Τριάδος στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: