Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ωρωπού πολέμιος του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ




Γιάννης Μπουλέκος ,ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αν Αττικής.

Ο Μάκης Βορίδης, ο Γιώργος Βλάχος, και η Μαρτίνου στον Δήμο Ωρωπού στηρίζουν Ρούσση και Βελτανιώτη και αυτοί σε ανταμοιβή στηρίζουν τον Πατουλή!!
Στην εκδήλωση (λέμε τώρα τρεις και ο κούκος ήταν) της ΟΝΝΕΔ στον Ωρωπό η οποία είχε ως κεντρικό θέμα την Κατάργηση του «Κλεισθένη Ι» χειροκροτητής του Βορίδη του Πατούλη και γκρουπούσκουλων της ακροδεξιάς ήταν ο ανίκανος Δήμαρχος Ωρωπού (προσωπικά δεν μου κάνει καμία εντύπωση) και ομιλητής ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Καπανδρίτιου οι οποίοι κατά την θητεία τους γύρισαν το Δήμο μας στο σύνολο του 30 χρόνια πίσω!
Ο Αντιδήμαρχος Καπανδρίτιου βέβαια έθεσε και το θέμα τις κινητικότητας δεν βλέπει που εδώ και σχεδόν έξι μήνες δεν έχουν πληρώσει τις υπερωρίες των υπαλλήλων του Δήμου η κινητικότητα τον μάρανε, δεν βλέπουν που ενώ διοικούν τα χωριά μας 16 και πλέον χρόνια δεν έχουν προσλάβει ούτε έναν μόνιμο υπάλληλο πάρα μόνο με συμβάσεις για να εξαγοράζουν συνειδήσεις τολμάνε να βγουν στην κοινωνία με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη και του Βορίδη οι οποίοι όχι κινητικότητα δεν έκαναν αλλά απέλυσαν δημοσίους υπαλλήλους με τον νόμο της διαθεσιμότητας! Να τα βλέπουν αυτά οι υπάλληλοι του Δήμου!
Και όλα αυτά με την υψηλή εποπτεία του χρυσοποίκιλτου Δημάρχου Αμαρουσίου που θέλει να γίνει και Περιφερειάρχης!
Και ερωτώ εγώ τώρα υπάρχει συμφωνία μεταξύ του κ. Ρούσση με τον Βορίδη την Μαρτινου, τον Βλάχο και του Πατούλη για αλληλοϋποστήριξη στις επερχόμενες εκλογές;;;
Προσωπικά θέλω να τους ευχαριστήσω διότι με μια κίνηση έκαναν καθαρή την εικόνα του πολιτικού τοπίου στον Δήμο μας, αυτοί εκπροσωπούν το χθες και το πολιτικό σκοταδισμό δηλαδή το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής των απολύσεων, των εργολάβων και των απευθείας αναθέσεων και εμείς εκπροσωπούμε την επόμενη μέρα του τόπου μας με δημοκρατία αλληλεγγύη και διαφάνεια και δικαιοσύνη!!!

Υ.Γ. Κάποιοι θα πρέπει να ντρέπονται για την πολιτική τους στάση τους τελευταίους μήνες ξέρουν καλά ποιοι είναι αυτοί! Αλλά αν χρειαστεί θα τους κατ ονομάσω και δημόσια αν συνεχίσουν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: