Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

Ο Γ. Δάβρης,αναβάλει το ταξίδι στο Χάρβαρντ!!!! • Δάβρης Γεώργιος - Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και κατά τόπον Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Ωρωπίων.

  1. Ο Γ. Δάβρης είχε προγραμματισμένη διάλεξη στο Χάρβαρντ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.Η διάλεξη είχε θέμα το τρόπο....θέλει και κόπο........ οργάνωσης των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων.
   Μία ερώτηση: Μπορεί να ταξιδεύσει;;;;;;;;Υπάρχει θέμα;;;;;;δεν του δίνουν βίζα;;;;;;;δεν έχει διαβατήριο;;;;;;Καί ο Θωμάς γιατί δεν μεσολαβεί;;;;;αφού μαζί έχουν το τρόπο!!!!
   Ο καφές είναι ξινός ή πικρός;;;;;;ή και τα δύο μαζί;;;;;δεν έχει κρέμα καϊμάκι;;;;;
   ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ
   Αν ασκηθεί ποινική δίωξη, μετά τη διεξαγωγή προανάκρισης σε βαθμό κακουργήματος, ο εισαγγελέας αποστέλλει τη δικογραφία στον τακτικό ανακριτή .
   Ο κατηγορούμενος, συνήθως ο δικηγόρος του, έχει δικαίωμα λήψης αντιγράφων. Μετά την απολογία του κατηγορουμένου και ευθύς αμέσως ο ανακριτής, μετά της σύμφωνης γνώμης του εισαγγελέα, είτε αφήνει τον κατηγορούμενο ελεύθερο, είτε τον προφυλακίζει, είτε του επιβάλλει περιοριστικούς όρους (χρηματική εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο οικείο του αστυνομικό τμήμα κάθε 1η και 15η κάθε μήνα )

   Δεν υπάρχουν σχόλια: