Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ο Ρούσσης πούλησε το Καπανδρίτι στο Ψινάκη

Το μόνο που μπορεί ο πρώην κοινοτάρχης Συκάμινου  να πουλήσει,είναι τα χωράφια του,στο Συκάμινο αν έχει;;;;;μπορεί να πουλήσει πιθανότατα σε καλή τιμή την ιδιόκτητη- τοξική χωματερή!!!!!τώρα όσο είναι νωρίς!!!!!!!!
Η Λίμνη Μαραθώνα ανήκει στο σύνολο της στα διοικητικά όρια της πρώην κοινότητας Καπανδριτίου και δυστυχώς σήμερα στο Δήμο Ωρωπού. (βασική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ η κατάργηση του ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΗ)Είναι πολύ εύκολο να ανατρέξει,ΟΠΟΙΟΣΔΉΠΟΤΕ στους φακέλους καθορισμού ορίων και εκεί θα καταλάβει, ότι το τουριστικό περίπτερο και οι εγκαστάσεις της ΕΥΔΑΠ έχουν απογραφεί ως συνοικισμός του Καπανδριτιου (ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ φεκ).Θέλω να θυμίσω ότι επί σειρά ετών η τότε κοινότητα Καπανδριτίου,εκτός από την κ. ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ.....και σε καθημερινή βάση είχε την περισυλλογή των απορριμάτων ,των δημοτικών τελών καθώς και το τέλος παρεπιδημούντων στό φράγμα τού ΜΑΡΑΘΩΝΑ.....αν δεν ξέρουν ας ρωτήσουν.
Τώρα πως είναι δυνατόν ο ΨΙΝΑΚΗΣ να φωτογραφίζεται με τον Βοριδη και τηνΚάλερ- Χριστοφιλοπούλου στο φράγμα του Μαραθώνα και να σχεδιάζουν την ανάπτυξη της Λίμνης σε πάρκο χωρίς τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ,ας το απαντήσει ο κοινοτάρχης Συκάμινου.Σε αυτή τη  φωτογραφία για να ολοκληρωθεί όλο το ΔΕΞΙΟ ΚΛΑΜΠ έλλειπε ο Οικονόμου με τον Οικονομάκο!!!!!Η  δεύτερη πράξη είναι να καλέσουν σε νέα φωτογραφία και τον κοινοτάρχη Συκάμινου και όλοι μαζί να πηδήξουν στα Καπανδριτιώτικα νερά της Λίμνης,......έτσι απλά για να ξεπλυθούν.

Αυτό είνα το ΦΕΚ απογραφής του ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ και του ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

Η λίμνη αποχαρακτηρίστηκε και θα γίνει «ένας παράδεισος με βαρκάκια, ποδηλατόδρομους, jogging...», όπως υπόσχεται ο δήμαρχος Μαραθώνα

Από την ημέρα που εξελέγη δήμαρχος Μαραθώνα, συνηθίζει να ενημερώνει τους followers του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τα όσα καταφέρνει να κάνει για τον τόπο του. 



Ο λόγος για τον Ηλία Ψηνάκη, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής ανάρτησε στα social media φωτογραφία του, μαζί με τους Μάκη Βορίδη και Εύη Χριστοφιλοπούλου, στη λίμνη του Μαραθώνα. 

Με την εν λόγω ανάρτηση ο κ. Ψηνάκης αποκάλυψε ότι η λίμνη του Μαραθώνα αποχαρακτηρίστηκε και πλέον θα αρχίζει η ριζική της αναδιαμόρφωση.



«Με υπουργικη αποφαση του Κου Βορίδη, η ιδεα της Υπουργου Κας Χριστοφιλοπούλου εγινε πραγματικοτητα σημερα. Η υπεροχη Λιμνη του Μαραθωνα αποχαρακτηριστηκε και θα γινει ενας Παραδεισος με βαρκακια, ποδηλατοδρομους, jogging κλπ. Απο το 1923που χτιστηκε το φραγμα επιτελους θα γινει η Λιμνη του Μαραθωνα αυτο που της αξιζει. Ενας τουριστικος παραδεισος και ενας ρομαντικος χωρος αθλησης και αναψυχης που θα μπορουμε να απολαμβανουμε ολοι μας. Ενα τεραστιο ευχαριστω στους Υπουργους και σε ολους τους συνεργατες μου που δουλεψαν τοσο σκληρα παρολα τα γραφειοκρατικα εμποδια του συστηματος για να γινει τοσο γρηγορα πραξη αυτο το δυσκολο εργο!!!» ήταν η λεζάντα-ενημέρωση, με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι του ειπε του ψινακη ο κολλητος του ο βεργης ετσι εκανε, φυλακη ο βεργης ομως. εαν θελεις τιτλους ετους 1837 να σου δωσω κωστα.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλυτερο μέρος της λίμνης ανήκει στην δημοτικη κοινοτητα αφιδνων

Ανώνυμος είπε...

ESI STIS AFIDNES PARE DIO KILA POULARIDIA TORA KAI PESE NA KIMIT8IS. I LIMNI ANIKI STO MARA8ONA KAI STA PSARIA TIS

Ανώνυμος είπε...

Τι ειναι το Ψινακι;