Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Το ΝΠΔΔ -Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ωρωπού.....ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Από την προηγούμενη μου ανάρτηση,κάποιος από το ΝΠΔΔ της Δευτεροβάθμιας του Δήμου Ωρωπού ενοχλήθηκε ,μάλλον έχει "πολλές αμαρτωλές μύγες".Δημοσιεύω δυο σχόλια με το ιδιο "ίχνος"!!!!!Ανώνυμος
 Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΕΚΠΤΩΤΕ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙΣ.27 Σεπτεμβρίου 2014 - 6:20 μ.μ.
 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Blogger Ο/Η κωστας είπε...
Απάντηση στο σχόλιο του "2.23πμ".Το "Ποντίκι" τσίμπησε,εντός των ημερών,που θα έχω όρεξη θα προσπαθήσω δημόσια να αποδώσω πιστοποιητικο "διαγραφής κοινωνικών χρεών" και "κοινωνικής υπόστασης"....χα..χα..
27 Σεπτεμβρίου 2014 - 11:01 μ.μ.
 
 Δεύτερο σχόλιο-μήνυμα σιωπής!!!!!!!!!χα....χα...!!!!!!!!Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΚΠΤΩΤΕ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙΣΣΣΣ !!!
28 Σεπτεμβρίου 2014 - 2:51 μ.μ.

         ο "ποντικός"τσίμπησε
Ιστορικές-κοινωνικές διαδρομές και πιστοποιητικά πάσης φύσεως....!!!!!!!Το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων ήταν κρατικό έγγραφο το οποίο εκδιδόταν από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές ή τον Στρατό μεταξύ 1938 και κατά διαστήματα μέχρι το 1981, το οποίο βεβαίωνε ότι κάποιος πολίτης δεν ήταν κομμουνιστής ούτε συμπαθής προς τον κομμουνισμό. Μέσω των Πιστοποιητικών Κοινωνικών Φρονημάτων αποκλείστηκαν από ολόκληρο το δημόσιο τομέα, αλλά και από την εισαγωγή σε ανώτερες σχολές αλλά και «για απλές συναλλαγές με την εκτελεστική εξουσία»
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο προεδρος του ΔΣ ειναι η γλαστρα του ρουσση? στο ΔΣ ο ρουσσης εκανε τα παντα.Διεκοπτε οποιον ηθελε μιλουσε οποτε ηθελε δικους του νομους. Νομιζε οτι ηταν στο συκαμινο που διεταζε και αποφασιζε μονο αυτος.ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

I SINEHIA PROSEHOS KAI KOLOKI8IA TOUBANA. TELIKA EISAI MEGALI KOTA