Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αγκαλιά με τον ΦΟΥΧΤΕΛ ο πρώην κοινοτάρχης Συκαμίνου

Με αφορμή το ερωτηματολόγιο που απέστειλε η «Ελληνογερμανική Συνέλευση» στους νέους Δημάρχους και Περιφερειάρχες για την «απογραφή» των χαρακτηριστικών και των υποδομών των ελληνικών ΟΤΑ,
Οι νέοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες έλαβαν ένα ερωτηματολόγιο από τον κ. Φούχτελ που ούτε λίγο ούτε πολύ τους ζητά μία πλήρη απογραφή για τα πάντα: Για τα γεωμορφολογικά, πληθυσμιακά, κοινωνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά της περιοχές, τις υποδομές, την πολιτιστική δραστηριότητα και – βέβαια – τα απορρίμματα του Δήμου.
Μόνο ένα πράγμα μπορούμε να σχολιάσουμε: Υπάρχουν και όρια! Και τα όρια αυτά θα τα βρείτε μπροστά σας, πρώτα και κύρια από τους πολίτες και  ελπίζουμε, από το σύνολο των αιρετών – που θα υπερασπιστούν με κάθε τρόπο το δημόσιο χαρακτήρα των δημοτικών και περιφερειακών υπηρεσιών, τις υποδομές και τα κοινωνικά αγαθά της περιοχής τους. Δεν πουλάμε, κύριοι…
Ο πρώην κοινοτάρχης Συκαμίνου θα τρέξει να μας καταδώσει!!!!!!!!!!!!!
Μην ξεχάσετε την Κυριακή να αγοράσετε το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"  και την "REAL NEWS"

Αποστομωτική απάντηση του δημάρχου Βιάννου στον Φούχτελ: "Θα του στείλω λίστα των νεκρών που σφαγίασαν οι ναζί"

"Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω ότι την μόνη λίστα που θα λάβει από τον Δήμο Βιάννου είναι εκείνη με τα ονόματα των 461 νεκρών που σφαγιάστηκαν με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής", δήλωσε ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης με αφορμή το ερωτηματολόγιο που απέστειλε ο Χανς Γιόακιμ Φούχτελ προς τους δήμους και τις περιφέρειες, μέσω του οποίου ζητά την καταγραφή όλων των περιουσιακών τους στοιχείων.
Ο κ. Μπαριτάκης, συνέχισε λέγοντας ότι θα υπενθυμίσει στον κ. Φούχτελ, τις εκκρεμότητες που έχει η χώρα του απέναντι στους συγγενείς των Θυμάτων.
"Η Βιάννος δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί από το αγώνα για την απόδοση δικαιοσύνης και τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που διεπράχθησαν την περίοδο της ναζιστικής κατοχής και που οφείλει ο κος Φούχτελ και η Κυβέρνηση του στην Πατρίδα μας" ...σημείωσε ο δήμαρχος.

Πηγή: cretalive.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκχώρηση διαχείρισης απορριμάτων σε ιδιώτες... αυτό θέλουν να φουχτώσουν...

ρε συ το ερωτηματολόγιο είναι πολύ μεγάλο!!! θα το κατανοήσουν και θα το συμπληρώσουν οι αιρετοί μας όλο ??? πολύ μεγάλο λέμε...

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον κ.Μπαριτάκη.Ας δείξουν επιτέλους κάποιοι τον δρόμο,αλλά κυρίως ας βρεθούν και κάποιοι άλλοι να τον ακολουθήσουν.
Διονύσης Καμπιώτης