Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Η χρηστή Διοίκηση- Διαχείριση των Νομικών Προσώπων στό Δήμο Ωρωπού.

Δημόσια προτροπή στον πρώην κοινοτάρχη Συκάμινου!!!!!!!!!Είμαι σίγουρος.....

"Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του"

Ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι είναι οι φορείς υλοποίησης συλλογικών πολιτικών αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, των συμβουλίων δημοτικών και τοπικών ενοτήτων Το δημοτικό συμβούλιο, τα διοικητικά συμβούλια και γενικά τα όργανα του Δήμου αποτελούν πεδίο διαλόγου και  σύνθεσης των απόψεων και όχι χώρο στείρων αντιπαραθέσεων. 
Στην εποχή που ζούμε έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ να ενώνουμε δυνάμεις στη βάση ενός κοινού στόχου. Να συνεννοηθούμε επιτέλους. Μόνο έτσι μπορούμε να λειτουργήσουμε οργανωμένα, αποφασιστικά και ισχυρά διεκδικητικοί όπου χρειάζεται για το συνολικό καλό του τόπου μας. 
Σιγά μην του ιδρώση το "δεξί" αυτί  του πρώην κοινοτάρχη!!!!!!!!Παράδειγμα προς αποφυγή ο Δήμαρχος Βριλησσίων!!!!!!!!!!!!!!!!! 
.................Ο νεοεκλεγής δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης που παραχώρησε την πλειοψηφία των Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων του δήμου.Ετσι όπως αναφέρεται και σε δελτίο τύπου με τις παραπάνω ενέργειες, η Δημοτική Αρχή αποτύπωσε όχι μόνο το πνεύμα συνεργασίας, την επιδίωξη της συναίνεσης για τα θέματα της πόλης ,τη συλλογικότητα στη δράση και τη διαφάνεια αλλά και ανέδειξε το ρόλο των φορέων στο κοινό καλό και το συμφέρον της πόλης ......................Σύμφωνα με πληροφορίες την Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Ωρωπού θα αναλάβει ο έγκριτος  και έμπειρος δημοσιογράφος Κ.Ξύλος,άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ο αγώνας του για την αποκατάσταση της νομιμότητας στο συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο με την βοήθεια του κ Γ Δάβρη!!!!!!!!!!!!!! Αναμένω την στιγμή παράδοσης-παραλαβής από τον κ.Καμπιώτη στον κ Ξύλο.Αν βέβαια δεν επιθυμούν μια τέτοια διαδικασία......μεγάλη συγκίνηση...... μπορούν να διατηρήσουν τον κ.Καμπιώτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ Ο ΞΥΛΟΣ.[ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΗ] ΤΑ ΑΡΠΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΣΣΗ.Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΕΝΑ.....ΔΕΝ ΛΑΔΩΣΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ να το δω και αυτο και ας πεθάνω

Ανώνυμος είπε...

XYLOS .. O EPOMENOS PROEDROS TOU LIMENIKOU TAMIOU