Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ : ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Αυλωνίτες και Αυλωνίτισες,
Γνωρίζετε όλοι σας, πως εδώ και πολλά χρόνια παλεύω από κάθε θέση που μου έχει ανατεθεί, για τον Αυλώνα, για την καλυτέρευσή και την προκοπή του.
Μέρα νύχτα δίπλα στο πολίτη αυτού του χωριού, δίνω αγώνα για τη λύση των μικρών και των μεγάλων του προβλημάτων.
Φαίνεται πως κάποιοι «νεόκοποι» στην πολιτική και στην Διοίκηση, παραζαλισμένοι, από την απρόσμενη ανέλιξή τους, σε ένα χωριό που στην πλειοψηφία του τους αποδοκίμασε, ξεκινούν με πολύ στραβό και άκομψο τρόπο, την πορεία τους, λέγοντας ανακρίβειες και ψεύδη, με προφανή σκοπό, να πλήξουν εμένα και τα όσα έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια για τον Αυλώνα.
Τους απαντώ ευθαρσώς πως καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.
Εννοείτε πως δεν υπάρχει καμιά έλλειψη κανενός οργάνου από το Δημαρχείο του Αυλώνα, με αποκορύφωμα το air condition, που βρίσκεται εδώ και 1 χρόνο σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Αυλώνα, επειδή απλά, εκεί το είχαν περισσότερο ανάγκη όπως και πολλές άλλες ανάγκες των σχολείων που τις κάλυπτα πάντα με δικά μου χρήματα .
Παραδίδω τους κοινούς συκοφάντες, στη κρίση και την κατακραυγή των Αυλωνιτών και δηλώνω, πως δεν θα πάψω ούτε λεπτό, να μάχομαι για το χωριό μου και τους συμπολίτες μου.
Μετά τιμής
Γιώργος Παπαγιάννης
Πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ωρωπού 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

PAPAGIANI MIA TRIXA APO TO POULOVER SOU EINAI OLOI AFTOI ,,,ISE ISOUN KAI 8A ISE ARHODAS

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σχεδόν όλος ο κόσμος είναι υποψήφιοι για δημοτικοί σύμβουλοι!!!
Ολοι ποντάρουν στο γεγονός ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να πιάσουν θέση εργασίας σε κάποιο πόστο για τα επόμενα 5 έτη...ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ!!!!
Δεν αναφέρομαι στον κ.Παπαγιάνη (διότι εκείνος έχει ένσημα εργασίας) αλλά ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
Για να μην σας κουράζω ΤΟΣΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΟ-ΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Ή ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ....ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ........
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ;
Εμείς με τί κριτήρια...ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Παπαγιαννης.Ο Ανθρωποςμε Α κεφαλαιο που ειχει δωσει τα παντα για το χωριο του και τους Αυλωνιτες και τολμουν τωρα τα ρουσσακια να τον αμφισβητουν και να τον σπιλωνουν.Λιγο τσιπα ρε,,λιγο φιλοτιμο.

Ανώνυμος είπε...

Κάνει μια ζέστη στα διαλλείματα ,τι να σου πω.

Ανώνυμος είπε...

http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/2014/09/23.html