Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Τα παράνομα κοτέτσια του Ζούρα και ο απολογισμός της κ.Βαρνάβα

Αγαπητή μου "προεδρεύουσα" της ΔΗΣΩ,με μεγάλο κόπο η τότε κοινοτική αρχή του Καπανδριτίου εκπροσωπούμενη από τον γράφοντα και με μοναδικό υποστηρικτή τον τότε κοινοτικό σύμβουλο κ.Δ Οικονόμου κατάφερε να σταματήσει την λειτουργία τόσο του ορνιθοτροφείου "Ζούρα" όσο και το παράνομο ορνιθοτροφείο "Κανελλόπουλου" με υποστηρικτές μάλιστα του κ.Κανελλόπουλου την μετέπειτα και επί τέσσερα χρόνια συνεργάτης σας κ.Κελίδου(στη διάθεση σας ο φάκελλος).
Αγαπητή μου κ. Βαρνάβα είχα την εντύπωση μιας και γειτονεύει η κατοικίας σας με το παρανόμως λειτουργών ορνιθοτροφείο θα είχατε πρώτη ευαισθητοποιηθεί.
Ξέρετε τι μου θυμίσατε,είχα ρωτήσει τον τότε εφημέριο Παπαλέξη-τον γέτονα σας,"ρε παπά δεν σε ενοχλούν τα κοτέτσια του Ζούρα;;;;;;;;Πρόεδρε,όσο το ψυγείο είναι γεμάτο κότες δεν μου μυρίζει τίποτα"
Αγαπητή μου κ."προεδρεύουσα" γιατί σιωπάτε,δεν σας μυρίζει τίποτα απο  την παράνομη λειτουργιά της κτηνοτροφικής μονάδας;;;;;;;;
Αγαπητή μου κ."προεδρεύουσα" γιατί ξεχνάτε την θετική σας ψήφο στον διπλασιασμό του έργου στον Αυλώνα;;;;;;;;;;;;;;;;;;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν μου πεφτει λογος στην κοντρα σας με τις δυο κυριες αλλα αν γνωριζετε κατι για παρανομες επιχειρησεις και δεν το καταγγελλετε ειστε συνενοχος.

Ανώνυμος είπε...

SOTIRCHO PARE THESI.....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΗ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΠΤΩΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

μεγας ο φθονος,η μνημη ασθενης,εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια......

Ανώνυμος είπε...

Μόνο σχόλια φθήνιας και φθόνου ξέρετε να γράψετε, τόσο πολύ χαμηλά έπεσε το επίπεδο!

κωστας είπε...

Θλίβομαι γιατί κάποιους τους ενοχλεί η πραγματικότητα.Η σιωπή είναι συνενοχή