Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Κύριε Φοργιάρη ,πες αλεύρι!!!!!!!!!!


Ειδικός ανακριτής σε Δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις
Ειδικό ανακριτή βάζει η Δικαιοσύνη σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις με σκοπό να ελεγχθούν τα φαινόμενα διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες που αφορούν την κατασπατάληση εκατομμυρίων στους ΟΤΑ. 
Παράλληλα το Ελεγκτικό Συνέδριο ξεκίνησε, για πρώτη φορά, γενικευμένους ελέγχους στα έσοδα των δήμων -μέχρι τώρα ελέγχονταν μόνον οι δαπάνες τους και ό,τι ξόδευαν- αποκαλύπτοντας όργιο παρανομιών που ξεπερνούν κάθε πρόβλεψη, με τους περισσότερους ΟΤΑ να εμφανίζονται να μην εισπράττουν ούτε τα βεβαιωθέντα.
Όσα κατά καιρούς με μελανά χρώματα σημείωναν στις εκθέσεις τους τόσο το Ελεγκτικό Συνέδριο όσο και ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης για την κατασπατάληση εκατομμυρίων ευρώ από τους δήμους και τις δημοτικές επιχειρήσεις ισχύουν στο πολλαπλάσιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τους ελέγχους, και στο πεδίο των εσόδων.
Κύριε Φοργιάρη,πρώην εντιμότατε ένστολε,καλά μόνο 25 αποφάσεις έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο εδώ και τρία χρόνια;;;;;;;;;;;Α!!!!!!!!!!!! ξέχασα.......τα προβλέπετε όλα στο πρόγραμμα δράσης!!!!!!!!!!!Ελπίζω οι απαντήσεις,που θα σας ζητηθούν από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να είναι πειστικές!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TELIKA POIOS EINAI O TIMIOS APO THN OMADA TOY XEIROKROTAKIA= O KANENAS E ?

Ανώνυμος είπε...

εχεις βαλει τον ανεμιστηρα μπροστα στη λασπη ξκαι οποιον περει ο χαρος.προσεχε γιατι ο ανεμιστηρας γυρναει γυρω γυρω....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΠΠΑΣ .....------