Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013


Το νέο ψευτοδίλημμα της ληστοσυμμορίας Σαμαρά

Το νέο ψευτοδίλημμα της ληστοσυμμορίας Σαμαρά«Θέλετε κούρεμα καταθέσεων ή μείωση μισθών και συντάξεων;» Αυτό θα είναι το νέο ψευτοδίλημμα της ληστοσυμμορίας Σαμαρά. Σύντομα θα το δούμε να παίζει στα δελτία ειδήσεων των δωσιλογικών μμε, προκειμένου να διασωθεί το πρόγραμμα οικονομικής γενοκτονίας που εφαρμόζει η Τρόικα στην Ελλάδα. Η τυπική τους δικαιολογία;


«Υπάρχει απόκλιση από τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής». «Είναι λυπηρό αλλά αναγκαίο για να συνεχίσει η χώρα μας την ευρωπαϊκή της πορεία», κλπ, κλπ.
Τα 170 δισεκατομμύρια ευρώ των ελληνικών τραπεζικών καταθέσεων είναι ο επόμενος στόχος του οικονομικού blitzkrieg των Τροϊκανών. Αλλά τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες του τύπου «με κορόιδεψαν», «δεν ήξερα», «αιφνιδιάστηκα». 
Τώρα το έγκλημα εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας, στην Κύπρο. Από εδώ και πέρα τα κρατικά ελλείμματα στις χώρες της ευρωζώνης θα χρηματοδοτούνται με ληστείες τραπεζικών καταθέσεων. Ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, ένα σαββατοκύριακο, ένας υπουργός οικονομικών της ευρωζώνης θα ανακοινώνει την δήμευση τραπεζικών καταθέσεων. Δεν υπάρχει πιά καμμία εγγύηση τραπεζικών καταθέσεων σε ευρώ. Καμμία απολύτως. Σε όλη την ευρωζώνη.Τώρα αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το καθολικό περιουσιολόγιο, η ηλεκτρονική φοροκάρτα συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό, η κατάργηση του τραπεζικού απορρήτου, και οι διατάξεις περί «ξεπλύματος μαύρου χρήματος» έναν στόχο είχαν εξ αρχής:......
την καταγραφή των τραπεζικών καταθέσεων ώστε να προετοιμαστεί η μαζική ληστεία τους. Αύριο θα είναι αργά. Έχετε ευθύνες έναντι των παιδιών σας και της Πατρίδος. Μην συμμετάσχετε στο καθολικό περιουσιολόγιο. Μην δίνετε οικονομικά στοιχεία στο κατοχικό καθεστώς. Μην τους γνωστοποιείτε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Θα σας ληστέψει. Θα είστε συνυπεύθυνοι αν επιτρέψετε να ληστέψουν τις τραπεζικές σας καταθέσεις.

1 σχόλιο:

ax_cityzen@gmail.com είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΚΆΝΟΥΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ?
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ? ΤΙ ΘΑΠΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ? Ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ? ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ?