Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Αυτοδιοικητικές ανακατατάξεις στο Δήμο Ωρωπού;;;;

Βλέπω, ακούω, διαβάζω, ψάχνω...... αλλά το τοπίο είναι θολό.!!!!!!

Ένα είναι σίγουρο, ότι την έναρξη, των όποιων  αυτοδιοικητικών ανακατατάξεων  ,την σηματοδοτούν αυτή τη στιγμή δυο γεγονότα.

-Το πρώτο γεγονός είναι η "προσωπική" απόφαση του Βασίλη Οικονόμου να χρήση......,την κ. Καραγιάννη επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης...και η επιστολή...... του Βασίλη Λέκκα με πολλα ερωτηματικά !!!!!!!
-Το δεύτερο γεγονός είναι η εκλογή του Δημήτρη Βελντανιώτη και του Θωμά Ρούσση στη θέση του προέδρου και γραμματέα αντίστοιχα της ΕΠΣΑΝΑ, σπουδαίες αθλητικές θέσεις με πολιτικές προεκτάσεις άμεσα και έμμεσα συνδεδεμένες με τα τεκταινόμενα στα δημοτικά πράγματα, μάλιστα θα θελα και δημόσια να τους συγχαρώ!!!!!.
Η πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας έχει και αυτή δυο χαρακτηριστικά.
-Το πρώτο είναι  η συγκρότηση μιας Δεξιάς κυβέρνησης αποτελούμενη απο τρις συνιστώσες (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)με κοινοβουλευτικούς μάλιστα εκπροσώπους τρεις βουλευτές της εκλογικής μας περιφέρειας ,τον Μακη Βοριδη(τσεκουράτος),τον Βασίλη Οικονόμου(αντιμνημονιακός)και την Εύη Χριτοφιλοπούλου(ΜΚΟ). Είμαι σίγουρος πολύ εύκολα τα τρία τοπικά κυβερνητικά συνεταιράκια,θα έφταναν σε μια κοινή επιλογή,.....εδω παραχωρούν ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στη χώρα.......!!!!!!
-Το δεύτερο  είναι η ηγεμονική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ,απο την μια άκρη της χώρας , έως την άλλη.

 Αυτή η νέα πολιτική "υποτείνουσα........."ένα είναι σίγουρο,
 ότι θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο στην καθοδήγηση 
και στην ανάπτυξη "Νέων Αυτοδιοικητικών"  κινημάτων .



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μία μάς λές γιά ένα κίνημα νέων από τό καπανδρίτι πού έχει μέλλον κτλ.Μία μάς λές γιά την παράταξη οικονόμου επειδή τά τσούγκρισε μαζί σου κτλ.Μία γιά τά πλατάνια τά πουρνάρια καί τούς συνεταιριστές κτλ.Αλλα νά μάς λές γιά πολιτικό μέλλον τού τοξικού ρούση καί του αρχιερέα της κατρακύλας βελτανιώτη, ε όχι ρε μπουλέκο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ, ΦΙΛΕ ΤΩΝ 12.06.
Ο ΜΠΟΥΛΕΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ 'ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ'ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΠΟΥΛΕΚΟ.
ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ,ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΜΠΟΥΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΕΩ 13 ΔΙΟΤΙ Η ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΑΚΗ.
ΜΠΟΥΛΕΚΟ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ , Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 ΗΡΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,
ΠΡΩΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ,
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΣΥΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ 'ΓΚΑΝΙΑΝ'{ΚΟΥΤΣΟ}
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΠΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Λ...Α ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΜΠΟΥΛΕΚΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός έκρινε, τώρα θα κρίνει και ο Νόμος!

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε , την προσπάθεια φίμωσης της κριτικής, μέσω δελτίο τύπου του Δημάρχου Ωρωπού Γιάννη Οικονομάκου από το γνωστό
blog του Προέδρου Ωρωπού Στέφανου Ζαφείρη, oroposavrio που αναρτήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, μήνυσης κατά του Επικεφαλή της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας κ. Λίτσα Κωνσταντίνο για συκοφαντική δυσφήμιση. Είναι μια ενέργεια, που στρέφεται εναντίον όλων όσων ενδιαφέρονται να δουλέψουν με μοναδικό στόχο το καλό του τόπου. Θεωρούμε ότι τέτοιου τύπου ενέργειες, που στρέφονται κατά της ελευθερίας της έκφρασης και της άσκησης κριτικής εκ μέρους των εκλεγμένων και των πολιτών, είναι απόλυτα ασυμβίβαστες, με ανθρώπους που τάχθηκαν να υπηρετούν τα κοινά και τη δημοκρατία.
Μήπως η αδυναμία του δημάρχου, να δώσει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα, που δημόσια του θέτουν τον οδήγησαν στην άσκηση μιας μήνυσης, ώστε για καθαρά επικοινωνιακούς τρόπους να επιχειρήσει να εκφοβήσει κάθε δημότη, που έχει τη διάθεση να εκφράσει δημόσια κριτική για τα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής. Ουσιαστικά πρόκειται για μία κίνηση, που ο κάθε σκεπτόμενος δημότης του Δήμου Ωρωπίων θα χαρακτήριζε ως επιλογή μιας δημοτικής αρχής να δείξει την απουσία του έργου της: Όμως οι πολιτικές διαφορές, διότι περί αυτού πρόκειται, δεν λύνονται στα δικαστήρια και οι δημοκρατίες δεν λειτουργούν με διώξεις και με φίμωση της κριτικής των πολιτών η των εκλεγμένων. Λειτουργούν με το διάλογο, την κριτική, τη διαφάνεια. Κάθε προσπάθεια φίμωσης της κριτικής είναι χτύπημα κατά της δημοκρατίας, της προόδου και της ανάπτυξης και προφανέστατα δεν ταιριάζουν σε ανθρώπους που έχουν εκλεγεί από τους πολίτες για να τα υπηρετούν.
Θα περιμέναμε από το Δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο, εφόσον δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, να απαντήσει ευθαρσώς και δημόσια στον κ. Λίτσα Κωνσταντίνο με στοιχεία και όχι καταφεύγοντας στην παλαιοκομματική πρακτική των δικαστικών διώξεων .

Αναρτήθηκε από armeni-avlonas στις 3:16 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ma kala akoma milate gia ton glitsa? irt8e i epomeni mera pedia BELTANIOTIS-ROUSIS

Ανώνυμος είπε...

Η επομενη μερα ειναι η παλια νυχτα? Σιγα μην επαναφερουμε αυτους τους ανρθωπους. Οσο για το Μπουλεκο ως συνηθως φτυνει εκει που εγλυφε και γλυφει εκει που εφτυνε...

Ανώνυμος είπε...

ρε μπουλέκο ζεις και κοιμάσαι με την εικόνα του οικονόμου????δείξαμε σε ψυχολόγο τα κείμενα σου να μας πει τι έχεις πάθει και έχεις τέτοια ψύχωση μαζί του αλλά τα παράτησε ο ειδικός, δεν μπορούσε να βγάλει άκρη με τέτοια ορθογραφία! πήγαινε ξανά να μάθεις τα βασικά και τα λέμε ξανά..

κωστας είπε...

Εγώ παραθέτω πραγματικά γεγονότα.Αν κάποιοι ενοχλούνται ....... περαστικά σας!!!!!
Αν κάποιοι αποδέχονται τις κολοτούμπες των μαρογιαλούρων, μάλλον αυτοί θέλουν ψυχολόγο. Γνωρίζω ότι η αλήθεια πονάει.!!!!

Ανώνυμος είπε...

πατατες