Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ο εορτασμος της "αποδοσης της θεοτοκου"στις Αφιδνες

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,με ευλάβεια και κατάνυξη πλήθος πιστών στις Αφίδνες,παρακολουθήσαν χθες  βράδυ την περιφορά της εικόνας, παρουσία του Ανεξάρτητου Βουλευτή του νομού και εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου από τη Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών κ.Βασίλη Οικονόμου,του Δήμαρχου Ωρωπού κ.Γιάννη Οικονομακου,πολλών Δημοτικών Συμβουλών,καθώς και του υποψήφιου Δημάρχου Ωρωπού κ.Γιώργου Γιασημακη.
Τελετάρχης ο πολυτάλαντος αντιδήμαρχος κ.Ευάγγελος Παντος,με την ευλογία του εφημέριου του ναού.Μάλλον  ο "γρήγορος" αντιδήμαρχος όπως των απεκάλεσε ο εφημέριος λόγω "αμνησίας" και "αφέλειας",για να μην πω λόγω "κουτοπονηριας" έχει ξεχάσει ότι το πανηγύρι στα "Κιούρκα"
ήταν το σπουδαιότερο πολιτιστικό γεγονός για τους κατοίκους επί σειρά ετών και μάλιστα με την ηθική και υλική βοήθεια όλων των πρώην προέδρων Αφιδνών.
Κύριε τελετάρχη ,κύριε "πασπαρτού"του χρόνου αντι για "πλαστική μουσική"(λίγο ντροπή ......5000e)να καλέσετε τη Μπέση Αργυράκη .....θα διασκεδάσετε πολύ και σίγουρα θα σας δώσει και ρέστα από τα 5000e....!!!Ξέχασα να υπογραμμίσω άτι το φαγητό το οποίο προσφέρθηκε ήταν ανάλατο.....!!!!!!
ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ !!!!Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΣ!!!!!!!
Ξέχασα κ.Παντο.....το αυτοκίνητο ο Παζαροπουλος το έχει επισκευάσει εδώ και δυο μήνες!!!!!!!μπορείτε να το παραλάβετε,όσο για το δίκτυο ύδρευσης στο "ασπρόχωμα" και τα ασφαλτικά στο σταθμό..... θα τα παραλάβει ο κ.Καρίνος!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: